Lehký sportovní kočárek do města. Poraďte prosím

napoloeon
20. pro 2011

Ahoj všichni, potřebovala bych poradit při výběru sportovního kočárku, už mi z toho jde hlava kolem 🙂 Požadavky jsou následující:
- od 6 měsíců věku (tedy ideálně do úplného lehu a pokud půjde po i proti směru jízdy, je to bonus 🙂 )
- co nejlehčí (9 kg max) a super skladný - čeká mě nastupování do autobusu i vlaku
- snadno ovladatelný, výškově nastavitelné plné madlo
- uzavřenější, budu používat i přes zimu, s nánožníkem nebo možností jej dokoupit
- příjemná cena (max 8000,- Kč)
Doplňky nejsou nutné (slunečník, taška, pláštěnka), možnost připojit sedačku také ne.
Jedná se mi o druhý sporťák, už mám jeden terénní a tento potřebuji opravdu pouze na cestování po městě. Pokud Vás něco napadá, budu moc vděčná, už si nevím rady 😖 Díky!

kubaka
22. pro 2011

Tak takový by mohl být Nuna buggy - je maličký, skladný, jde do lehu, bouda jde hodně dolů. je dobře manévrovatelný, tedy vhodný do městského slalomu. Nemá madlo, ale to vyrábím já, dá se tedy taková náhrada dokoupit. Já měla teda do města Britax Verve, trojkolku s velmi dobrými jízdními vlastnostmi - ale vada je, že nejde do lehu, jen takového pololehu. To je jeho jediná chyba. Jinak je přesně pro tyto účely. Tvůj popis vypadá jako popis ideálního kočárku, který neexistuje, jak jsem i sama přesvědčila. 😉 Druhý na procházky jsem měla Chicca Multiway. ...Zkus teda mrknout na tento Nuna, zda by splnil očekávání.

kacka.l
23. pro 2011

Určite doporučuji baby jogger- jejich systém skládání a lehkost jsou naprosto bombovní. Teď má byjít novinka něco mezi spor´tákem a golfkama. Bude se to jmenovat mini gt. 🙂 V albu mám elita, tak kukni, jejich vychytaná bouda, odpružení a lehkost, jsem neviděla u žádného jiného kočáru.