icon

Máte tipy na kočárek?

addelai
25. únor 2017

Dobrý den maminky a nastávající maminky 🙂
Začala jsem koukat po kočárcích a teda hrůza a děs kolik toho člověk na internetu najde, až mi z toho jde hlava kolem :D Chtěla jsem poprosit o tipy, zkušenosti a inspiraci s vašimi kočárky nebo popřípadě které kočárky uvažujete zakoupit, za odkazy či fotky budu ráda. Momentálně musím ležet a tak trajdání po prodejnách s kočárky zatím nepřipadá v úvahu, tak alespoň hledám po internetu. Rádi bychom větší kočárek s většími koly (čtyřmi), potřebujeme spíše kočárek do terénu (přece jen žijeme na vesnici), stačí dvojkombinace, barva neutrální (šedá, hnědá, khaki) no a cena by nevadila rozumnější cca do 15 000Kč. Děkuji za rady a přeji pěkný den 🙂

pet359
25. únor 2017

Ahoj, my mame vybrany baby design husky...hledali jsme to, co popisujes.... 🙂

zuzacek26
25. únor 2017

Za mě Baby Design Lupo. Nyní už jezdím se sportakem a velká spokojenost.

zuzacek26
25. únor 2017

@zuzacek26 Celým názvem Lupo Comfort

lenka.han82
25. únor 2017

Mame Roan Ema, mame vetsi nafukovaci kola a je super do terenu, nedrnca ale houpe 😉 Jen neni moc skladny a jen taktak se nam vejde do kufru kombika ☹ Jinak jsme spokojeny 🙂

veka001
26. únor 2017

My máme baby design Husky černo šedá.. Jsme spokojení, akorát bych příště asi nevolila nafukovací kola. Musíme tak jednou týdně dofouknout.. Taky bych asi koukala po velikosti korbičky 🙂