Máte tipy na kočárek?
Dobrý den maminky a nastávající maminky 🙂
Začala jsem koukat po kočárcích a teda hrůza a děs kolik toho člověk na internetu najde, až mi z toho jde hlava kolem :D Chtěla jsem poprosit o tipy, zkušenosti a inspiraci s vašimi kočárky nebo popřípadě které kočárky uvažujete zakoupit, za odkazy či fotky budu ráda. Momentálně musím ležet a tak trajdání po prodejnách s kočárky zatím nepřipadá v úvahu, tak alespoň hledám po internetu. Rádi bychom větší kočárek s většími koly (čtyřmi), potřebujeme spíše kočárek do terénu (přece jen žijeme na vesnici), stačí dvojkombinace, barva neutrální (šedá, hnědá, khaki) no a cena by nevadila rozumnější cca do 15 000Kč. Děkuji za rady a přeji pěkný den 🙂
Za mě Baby Design Lupo. Nyní už jezdím se sportakem a velká spokojenost.
Mame Roan Ema, mame vetsi nafukovaci kola a je super do terenu, nedrnca ale houpe 😉 Jen neni moc skladny a jen taktak se nam vejde do kufru kombika ☹ Jinak jsme spokojeny 🙂
My máme baby design Husky černo šedá.. Jsme spokojení, akorát bych příště asi nevolila nafukovací kola. Musíme tak jednou týdně dofouknout.. Taky bych asi koukala po velikosti korbičky 🙂

Ahoj, my mame vybrany baby design husky...hledali jsme to, co popisujes.... 🙂