Máte zkušenosti s kočárkem Tako Maxone Romby?
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo kočárek Tako MaxOne Romby? http://www.ajashop.cz/detail/5565063/kocarek-ta...
Děkuji za jakékoliv reakce 🙂

Moc diky za reakci. A posledni dotaz - je alespon trochu odpruzeny,houpaci? Zitra asi objednavame. At vam dobre slouzi a maly kloucek model at prospiva a dela vam samou radost 🙂
@koukalovadenisa Moc diky za reakci. A posledni dotaz - je alespon trochu odpruzeny,houpaci? Zitra asi objednavame. At vam dobre slouzi a maly kloucek model at prospiva a dela vam samou radost emoticon
@deberus Pruží krásně, jen jsem zatím neobjevila, kde se dá pružení vypnout (stará Taka to měly), ale to spíše pro maminky, co chtějí tvrdší kočárek, což mě se netýká 🙂 Děkujeme, už se na ní moc těšíme 🙂 Vám samozřejmě přeji, také jen samou radost a spokojenost s miminkem 🙂
@ jo, vy cekate ke klouckovi jeste holcicku 🙂 tak to je krasne...hodne zdravicka a stesticka a taky dekuju moc, i my budeme mit devcatko...diky za vse 🙂!
@koukalovadenisa jo, vy cekate ke klouckovi jeste holcicku emoticon tak to je krasne...hodne zdravicka a stesticka a taky dekuju moc, i my budeme mit devcatko...diky za vse 🙂!
Ne ne, to je bráška :D já čekám první miminko 🙂
@koukalovadenisa ahááá, :D zase vedle 🙂 tak ať vše probíhá v pořádku 🙂!...dnes nám kočár snad taky přijde, v šedé barvě, tak pak hodím fotky a dojmy, aby třeba další nastávající maminy měly možnost srovnání...
hezké dny a díky 🙂!
Posílám fotky Tako Maxone Script Grey Lava 01 - který na webech působí světlejší, než je ve skutečnosti. Světlejší šedá by se konkrétně nám líbila víc, ale i tento je hezký. Zatím je jen vybalený z krabice, později mohu poreferovat o dalších vlastnostech, až se mimčo narodí, ale zatím na nás působí velice dobře. Je stabilní, lehký, pruží, je poměrně vysoký, což nám vyhovuje, hezky lehce se s ním manipuluje, délka vnitřku korby je opravdu 79cm - někteří výrobci o tomto údaji lžou, ale tento je vážně na poměry prostorný. Látky na nás působí kvalitně a pevně, bojím se trochu zipů u vaničky a u košíku, ale snad když se budeme chovat slušně, vydrží. Dá se lehce složit, měli jsme vybraný původně ještě skladnější kočár, ale není dostupný, i tento ale oproti např. německému ABC Design Viper 4S, o který jsme se taky zajímali, je skladný...Na poláka je jen trochu dražší, ale už jsme rezignovali 🙂. První celkový dojem hodnotíme na jedničku. Tak třeba tato slova někomu pomohou při výběru.
@deberus To je fajn, že vám přišel tak brzy 🙂 My jsme na něj čekali přes měsíc kvůli barvě. Tak ať vám dobře slouží 🙂
@koukalovadenisa my kvuli tomu,aby byl uz doma a meli jsme klid,vybrali barvu,ktera byla skladem 🙂 jinak bych nevedela kterou 🙂 ...dekuju moc,snad bude i vam,nam vsem 🙂 ... @markikl dekuji moc,snad taky budeme 🙂... Mejte se obe hezky 🙂!
Holky, nejste nektera z Olomouce a okoli? Hroxne rada bych videla kocarek nazivo pred koupi. Dekuji🙂
@paja1989 Bohužel :( já se pohybuju Liberecký(ČL, Doksy) nebo Středočeský( Mladá Boleslav) kraj ;)
@paja1989 kazdopadne nase naroky byly opravdu vysoke, mnohdy az nerealne, hodne priorit: lehkost, skladnost, nafuk.kola, vetsi korba, stabilita, otocny sportak, moderni design, kocar je tedy zatim nejezdeny, ale po vybaleni z krabice a sestaveni jsem byla fakt rada, ze mame tento...
Tak uvidim, termin mam az zacatkem cervna, tak jeste je celkem cas. Jen doufam, ze jeste treba za mesic bude k dostani. Jinak mame jako zalohu Britax b-motion. Ktery je asi dobry, ale vzhledove se mi moc nelibi🙈
@deberus Ahoj, mám menší otázku, máš na kočárku adaptér na autosedačku? Eventuálně na Tako, Maxi cosi nebo jinou? 🙂 Mám starší typ autosedačky Tako a ráda bych vyzkoušela jestli bude na kočárek sedět, abych kdyžtak dokoupila 🙂
@koukalovadenisa Ahoj ;)...mame autosedacku Maxi cosi... kocar uz je teda mimo dum a nezkouseli jsme to nasazovat. Typ adapteru ma podle objednavky nazev: Adapter na autosedacky Maxi-cosi/Cybex Typ 3. V popisku zbozi se pise, ze je to urceno primo pro Maxone.
Tak děkuji moc, ale to mi moc nepomůže 🙂
@koukalovadenisa njn, nejsem vsemocna :D...nezbyva nez zavolat prodejci a poptat se...kazdopadne na Maxone jsou adaptery udajne specialni, tak si spis myslim, ze starsi Tako na nej dat nepujde, ale nevim...
Hlavne si kupte vsechny redukci na nafukovani kolecek-chytraci udelali ventilky, tak, ze se tam neda dostat s zadnou pumpickou. Stoji to cca 130kc a nemuzou na to upozornit... Jinak taky vam ten podvozek tak "krupe"? Je fakt, ze je to super kocar, ale toto mi vadi-no ale to maj i kocary za 30tis..
Prosim prosim a muzete mi nektera premerit v itrni miry korbicky? Pripadaji mi vsechny dost male. Cekame ditko zacatkem cervna, rada bych aby se mi jeste treba v prosinci vlezlo s fusakem do kocarku. Dekuji moc🙂
@paja1989 Dobrý večer, kočárek je o dost větší než vypadá z fotek ;) myslím si že můžete být v klidu 🙂
Holky a je nějaký technický rozdíl mezi Maxone Script a Maxone Eco nebo se jedná jen o ten potisk? 🙂
@zuzka8118 rozdíl by měl být pouze v potisku 🙂
Zdravím všechny budoucí a současné maminky - holky našla jste ho někde na kamenné prodejně?Nebo jste z Prahy? Včera mi po 3 měsících čekání na kočárek od jiné značky oznámili, že nebude... tak teď sháním jinde, ale nedokážu si představit si ho neozkoušet.... Díky za odpověď.

Dobrý den, s kočárkem jsem zatím jela pouze z prodejny do auta a bez zatížení dítětem. Nicméně krásně se ovládá jednou rukou, je lehoučký takže obrubníky bez problémů. A lesní terén dle mě zvládne také, kolečka jsou dostatečně velká a všechny nafukovací. Každopádně jsem z něho nadšená, na to že to je ,, polák", jeho provedení je precizní 🙂