icon

Máte zkušenosti s kočárkem Tako Maxone Romby?

markikl
2. srp 2015

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo kočárek Tako MaxOne Romby? http://www.ajashop.cz/detail/5565063/kocarek-ta...

Děkuji za jakékoliv reakce 🙂

Máte zkušenosti s kočárkem Tako Maxone Romby?
Strana
z3
koukalovadenisa
15. únor 2016

Dobrý den, s kočárkem jsem zatím jela pouze z prodejny do auta a bez zatížení dítětem. Nicméně krásně se ovládá jednou rukou, je lehoučký takže obrubníky bez problémů. A lesní terén dle mě zvládne také, kolečka jsou dostatečně velká a všechny nafukovací. Každopádně jsem z něho nadšená, na to že to je ,, polák", jeho provedení je precizní 🙂

deberus
15. únor 2016

Moc diky za reakci. A posledni dotaz - je alespon trochu odpruzeny,houpaci? Zitra asi objednavame. At vam dobre slouzi a maly kloucek model at prospiva a dela vam samou radost 🙂

deberus
15. únor 2016

@koukalovadenisa Moc diky za reakci. A posledni dotaz - je alespon trochu odpruzeny,houpaci? Zitra asi objednavame. At vam dobre slouzi a maly kloucek model at prospiva a dela vam samou radost emoticon

koukalovadenisa
16. únor 2016

@deberus Pruží krásně, jen jsem zatím neobjevila, kde se dá pružení vypnout (stará Taka to měly), ale to spíše pro maminky, co chtějí tvrdší kočárek, což mě se netýká 🙂 Děkujeme, už se na ní moc těšíme 🙂 Vám samozřejmě přeji, také jen samou radost a spokojenost s miminkem 🙂

deberus
16. únor 2016

@ jo, vy cekate ke klouckovi jeste holcicku 🙂 tak to je krasne...hodne zdravicka a stesticka a taky dekuju moc, i my budeme mit devcatko...diky za vse 🙂!

deberus
16. únor 2016

@koukalovadenisa jo, vy cekate ke klouckovi jeste holcicku emoticon tak to je krasne...hodne zdravicka a stesticka a taky dekuju moc, i my budeme mit devcatko...diky za vse 🙂!

koukalovadenisa
16. únor 2016

Ne ne, to je bráška :D já čekám první miminko 🙂

deberus
17. únor 2016

@koukalovadenisa ahááá, :D zase vedle 🙂 tak ať vše probíhá v pořádku 🙂!...dnes nám kočár snad taky přijde, v šedé barvě, tak pak hodím fotky a dojmy, aby třeba další nastávající maminy měly možnost srovnání...

hezké dny a díky 🙂!

deberus
17. únor 2016

Posílám fotky Tako Maxone Script Grey Lava 01 - který na webech působí světlejší, než je ve skutečnosti. Světlejší šedá by se konkrétně nám líbila víc, ale i tento je hezký. Zatím je jen vybalený z krabice, později mohu poreferovat o dalších vlastnostech, až se mimčo narodí, ale zatím na nás působí velice dobře. Je stabilní, lehký, pruží, je poměrně vysoký, což nám vyhovuje, hezky lehce se s ním manipuluje, délka vnitřku korby je opravdu 79cm - někteří výrobci o tomto údaji lžou, ale tento je vážně na poměry prostorný. Látky na nás působí kvalitně a pevně, bojím se trochu zipů u vaničky a u košíku, ale snad když se budeme chovat slušně, vydrží. Dá se lehce složit, měli jsme vybraný původně ještě skladnější kočár, ale není dostupný, i tento ale oproti např. německému ABC Design Viper 4S, o který jsme se taky zajímali, je skladný...Na poláka je jen trochu dražší, ale už jsme rezignovali 🙂. První celkový dojem hodnotíme na jedničku. Tak třeba tato slova někomu pomohou při výběru.

deberus
17. únor 2016
koukalovadenisa
17. únor 2016

@deberus To je fajn, že vám přišel tak brzy 🙂 My jsme na něj čekali přes měsíc kvůli barvě. Tak ať vám dobře slouží 🙂

markikl
autor
17. únor 2016

@deberus zipů se nebojte... taky jsem z nich měla strach, ale jak říkáte, když se s nimi bude slušně zacházet, tak vydrží... 😉
přeji Vám, ať jste s kočárkem spokojená... 🙂

deberus
17. únor 2016

@koukalovadenisa my kvuli tomu,aby byl uz doma a meli jsme klid,vybrali barvu,ktera byla skladem 🙂 jinak bych nevedela kterou 🙂 ...dekuju moc,snad bude i vam,nam vsem 🙂 ... @markikl dekuji moc,snad taky budeme 🙂... Mejte se obe hezky 🙂!

paja1989
28. únor 2016

Holky, nejste nektera z Olomouce a okoli? Hroxne rada bych videla kocarek nazivo pred koupi. Dekuji🙂

koukalovadenisa
28. únor 2016

@paja1989 Bohužel :( já se pohybuju Liberecký(ČL, Doksy) nebo Středočeský( Mladá Boleslav) kraj ;)

deberus
28. únor 2016

@paja1989 bohuzel, jsem taky Stč. kraj ...

deberus
28. únor 2016

@paja1989 kazdopadne nase naroky byly opravdu vysoke, mnohdy az nerealne, hodne priorit: lehkost, skladnost, nafuk.kola, vetsi korba, stabilita, otocny sportak, moderni design, kocar je tedy zatim nejezdeny, ale po vybaleni z krabice a sestaveni jsem byla fakt rada, ze mame tento...

paja1989
29. únor 2016

Tak uvidim, termin mam az zacatkem cervna, tak jeste je celkem cas. Jen doufam, ze jeste treba za mesic bude k dostani. Jinak mame jako zalohu Britax b-motion. Ktery je asi dobry, ale vzhledove se mi moc nelibi🙈

markikl
autor
29. únor 2016

@paja1989 ja asi taky moc nepomuzu. Jsem ze Zlina

deberus
29. únor 2016

@paja1989 jestli se nepletu, u toho Britaxu nas pani v prodejne upozornovala,ze sportovni verze se sklapi pomoci nejakych šňůrek, coz ji prislo neprakticke...a taky neni sportovni verze otaceci po i proti smeru jizdy...ale treba se mejlim...pripadne jen pro srovnani s maxone ;)

koukalovadenisa
2. bře 2016

@deberus Ahoj, mám menší otázku, máš na kočárku adaptér na autosedačku? Eventuálně na Tako, Maxi cosi nebo jinou? 🙂 Mám starší typ autosedačky Tako a ráda bych vyzkoušela jestli bude na kočárek sedět, abych kdyžtak dokoupila 🙂

deberus
2. bře 2016

@koukalovadenisa Ahoj ;)...mame autosedacku Maxi cosi... kocar uz je teda mimo dum a nezkouseli jsme to nasazovat. Typ adapteru ma podle objednavky nazev: Adapter na autosedacky Maxi-cosi/Cybex Typ 3. V popisku zbozi se pise, ze je to urceno primo pro Maxone.

koukalovadenisa
3. bře 2016

Tak děkuji moc, ale to mi moc nepomůže 🙂

deberus
3. bře 2016

@koukalovadenisa njn, nejsem vsemocna :D...nezbyva nez zavolat prodejci a poptat se...kazdopadne na Maxone jsou adaptery udajne specialni, tak si spis myslim, ze starsi Tako na nej dat nepujde, ale nevim...

mynije
3. bře 2016

Hlavne si kupte vsechny redukci na nafukovani kolecek-chytraci udelali ventilky, tak, ze se tam neda dostat s zadnou pumpickou. Stoji to cca 130kc a nemuzou na to upozornit... Jinak taky vam ten podvozek tak "krupe"? Je fakt, ze je to super kocar, ale toto mi vadi-no ale to maj i kocary za 30tis..

paja1989
3. bře 2016

Prosim prosim a muzete mi nektera premerit v itrni miry korbicky? Pripadaji mi vsechny dost male. Cekame ditko zacatkem cervna, rada bych aby se mi jeste treba v prosinci vlezlo s fusakem do kocarku. Dekuji moc🙂

koukalovadenisa
3. bře 2016

@paja1989 Dobrý večer, kočárek je o dost větší než vypadá z fotek ;) myslím si že můžete být v klidu 🙂

zuzka8118
4. bře 2016

Holky a je nějaký technický rozdíl mezi Maxone Script a Maxone Eco nebo se jedná jen o ten potisk? 🙂

koukalovadenisa
4. bře 2016

@zuzka8118 rozdíl by měl být pouze v potisku 🙂

berush_nerush
16. bře 2016

Zdravím všechny budoucí a současné maminky - holky našla jste ho někde na kamenné prodejně?Nebo jste z Prahy? Včera mi po 3 měsících čekání na kočárek od jiné značky oznámili, že nebude... tak teď sháním jinde, ale nedokážu si představit si ho neozkoušet.... Díky za odpověď.

Strana
z3