icon

Máte zkušenosti s kočárkem Tako Maxone Romby?

markikl
2. srp 2015

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo kočárek Tako MaxOne Romby? http://www.ajashop.cz/detail/5565063/kocarek-ta...

Děkuji za jakékoliv reakce 🙂

Máte zkušenosti s kočárkem Tako Maxone Romby?
Strana
z3
zuzka8118
17. bře 2016

@berush_nerush Nejsem z Prahy, ale našla jsem, že ho mají v kamenné prodejně tady...
http://www.detskyruzek.cz/tako-maxone

ponickova
29. kvě 2016

Holky, vážně uvažujeme nad Tako Maxone Eco. Máte některá? Jste spokojené? Jak je těžký? (nikde nemohu najít informace o tom, kolik vlastně váží) Zkrátka mě zajímají celkové dojmy. Děkuju 🙂

mynije
29. kvě 2016

@ponickova je to vsechno stejny, jen designem se lisi. Kocar je lehouckej , lehce se ovlada a korbicka je velka. Mala ma 68cm a ma jeste necelych 10cm mista nez dame sportak.Jsem s nim moc spokojena. Hl.dokoupit redukci na ventilky cca 120kc.

julista
12. črc 2016

Také se mi líbí Tako MaxOne Eco. Ale bohužel jsem z Prahy a nikde tu není vystavenej. Volala jsem i do detskyruzek.cz (tam ho vystavený nemají). Chtěla jsem se zeptat těch maminek, které už kočárek mají, zda se dá prát ten sporťák/potah? A taky by mě zajímala váha kočárku.
Děkuji.

julista
12. črc 2016

Teď jsem si všimla, že na předchozí stránce je od @koukalovadenisa ofocená stránka s kočárkama a dole je rozepsaná i váha (16 kg dohromady) 🙂

sisiklokanek
23. črc 2016

Jj. 16 kg. Je to hodně. Ale záleží na těžišti. Když je dobře, tak to člověk při ovládání nepozná. Horší je ho zvedat. 😉

markikl
autor
23. črc 2016

já s ním jezdím "skáču" každý den 8 schodů a velice často ho skládám do auta... a dá se to.. nepřijde mi nějak těžký 🙂

balaluku
24. srp 2016

Maminky, také zvažuji koupi kočárku Tako maxone romby. Chtěla bych se vás zeptat, jestli sporťák jde položit úplně do lehu, jestli rukojeť je pouze v jedné poloze nebo ji zle ještě povytáhnout (oba jsme celkem vysocí tak se obávám aby kočárek nebyl příliš nízký a poslední, jestli by některá maminka nebyla ochotná změřit šířku těch předních širších kol (od jednoho kola k druhému). Bydlíme v paneláku a tak musíme přemýšlet i nad tím jestli se vejde do výtahu :/ Děkuji moc

julista
5. zář 2016

Tak jsem byla z kočárku Tako MaxOne hodně zklamaná. Když nám dorazil domu a začali jsme ho sestavovat, tak jsme hned zjistili že v hluboké korbičce je prohnutá vyztužovací tyč. Jedno přední kolečko se nějak zadrhávalo a z ráfku vylejzala pneumatika. To by ale vše ještě u nás prošlo, dokud nezačal vzápětí vrzat/křupan v pravé části konstrukce. Bylo okamžitě rozhodnuto že ho vrátíme, to vrzání bylo nesnesitelný.
Nakonec jsem si vyhlídla na internetu kočárek Moon Nuova, který je z německa (údajně, člověk nikdy neví, kde se vše vyrábí) a okamžitě byl znát velký rozdíl, hlavně v konstrukci krásně se řídí, není to rozviklané. No prostě jsme oba s partnerem naprosto nadšený. Jsem ráda že jsme nakonec nešli do polského kočárku, jsou hrozně velký a mohutný.
S tím Takkem jsme měli nejspíš smůlu, věřím že jiný kousek by byl vpořádku, nebo kdyby nám poslali novej podvozek tak by už nevrzal, ale já už jsem neměla nervy na to čekat jak to dopadne.

koukalovadenisa
5. zář 2016

@julista Dobrý večer, kočár jsme už také jednou reklamovali, kvůli vrzání konstrukce, cvakání kola a odírání konstrukce od skla. Bylo nám odpovězeno, že to byla naše chyba, ale že nám teda konstrukcí seřídili. Vydrželo to pouze týden a už je to zase to samé. Teď jsme si ještě všimli, že když nafoukneme kola, aby nebyla úplně měkká ( vypadaly jak když jsou píchlá), tak nám vyleze pneumatika z ráfku. Ten kočárek je noční můra :( Jak se Vám povedlo kočárek vrátit? My už nevíme jak se ho zbavit :(

julista
5. zář 2016

@koukalovadenisa Dobrý večer. To mě moc mrzí že s tím máte takové trápení. My jsme ho vrátili ihned po rozbalení do dvou dnů. Pán z obchodu Dětský Růžek byl velice ochotný a milý a ihned vrátil peníze.
Také nám říkal že by nám tu konstrukci vyměnili, ale báli jsme se, že by to časem mohlo křupat zas a bůh ví co ještě.
Nevím co bych dělala na vašem místě, asi bych se snažila to dotáhnout do třetí reklamace a pak máte snad nárok na vrácení peněz. A nebo ho prodat a koupit jiný, ale v tomto případě příjdete o část peněz ☹
Jak dlouho kočárek používáte?

koukalovadenisa
5. zář 2016

@julista Je to děs a hrůza :( kupovali jsme ho v únoru a používáme ho od května ;)

julista
5. zář 2016

@koukalovadenisa Tak to nevzdávejte a pošlete ho na reklamaci ještě dvakrát a pak požadujte vrácení peněz. To vrzání je opravdu strašný, to se nedá vydržet.

koukalovadenisa
12. říj 2016

Tak kočárek je po reklamaci, vyměnili nám podvozek a od té doby máme klid 🙂 nic nevrže, kolečko necvaká a vše je konečně jak má 🙂

julista
12. říj 2016

👏 tak to je super! Hlavně se nevzdávat 👍 Přeju vám, ať už s kočárkem nemáte už žádné starosti a dělá vám už jen radost 😉

mynije
12. říj 2016

@koukalovadenisa nám taky cvakalo, seridili brzdy a bylo. Já Teda jsem spokojená, kola se musi nahustit opravdu jak uvádí, jinak to pak vyliza z rafku.

bejuska212
1. lis 2016

ahojte,zvazujem predaj mojho kocika,mala by niektora zaujem?farba-bordova Takko maxone 2016

koukalovadenisa
1. lis 2016

Také prodávám 🙂 po reklamaci máme úplně nový podvozek, hluboká korba ježděná 4 měsíce, sportovní ani jednou nepoužita, záruka do 2/2018.. Nabízím ho všude možně, již jsem šla s cenou dolů až 8000,- (nový nás stál 14300,-) a stále se mi nedaří prodat 🙂

bejuska212
2. lis 2016

@koukalovadenisa poslala som vam ip

zoowee
Odpověď byla odstraněná
macu
19. led 2017

https://www.detskyruzek.cz/tako-maxone-01-grey-...
Chtela bych se zeptat zda nekdo nema tento kocarek. Zajima me hlavne ta latka. Nikde jsem ho nevidela nazivo a chtela bych vedet, zda je latka jednobarevna nebo ted " modni" casto nazyvana melirovana , proste to neni jednolita jedna Barva. A take jak jste s kocarkem spokojeni, zda je lehky na ovladani, co udrzba,...
Moc dekuju za odpovedi

zuzka8118
19. led 2017

@macu presne tenhle mame, barva je jednolita, i kdyz v realu je trosku tmavsi. Zatim jsme nepotrebovali cistit, koncime teprve s korbickou, ale material neni slozity na udrzbu. Casem zacne konstrukce trosku vrzat, coz ale neni problem promazat. Snadno se sklada a rozklada, korbicka prostorna i kdyz je kocarek na pohled drobny. Za me velka spokojenost.

mynije
Odpověď byla odstraněná
tynakt
7. led 2018

Ahoj holky prosím vás jaká je délka vnitřku sportovní verze. Zvažuji koupit a nemohu nikde najít. První syn měl v roce 83cm 😀

markikl
autor
9. únor 2018

@tynakt po pravdě, kočárek už bych si znovu nekoupila...
zlomil se mi podvozek... tak konstrukce nad předním kolem... ☹ naštěstí mám šikovného manžela a něčím to vyztužil a spravil...
Ale za ty peníze jsem od něho čekala teda lepší kvalitu :-/

markikl
autor
9. únor 2018

@tynakt jo, jinak zítra můžu změřit ;)

Strana
z3