Máte zkušenosti s kočárky Alpiron?

ness21
9. led 2014

Ahoj holky, dnes sem narazila na tento kočárek vzhledově je moc pěkný, ale četla jsem zatim samé nic moc recenze. Děkuji za každou odpověď 🙂

detaverne
10. led 2014

Alpiron je nejlehčí kočárek na trhu. Výrobce si je ním tak jistý, že je pouhé e-shopy nesmí prodávat. Jen ty, co mají kamennou prodejnu. Velice lehce se s ním jezdí a ovládání skládání do auta je úplně jednoduché. Navíc mu teď už dělají kšilt na boudičce, který před rokem ještě neměl. A stříška jde i prodloužit, když třeba prší, nebo fouká vítr. Má asi přes 20 barevných variant a můžeš si vybrat i barvevnou konstrukci. Já jsem ho zkoumala v Ostravě - Hrabůvce, v OD Špalíček. Myslím, že mají i e-shop. Prodavačka říkala, že na něho měli za celý rok jen 2 reklamace. 1 vytrhnutý úchyt na tašku a nefunkční zip na košíku. Což mi přijde jako prkotiny.
Tak ahoj a hodně štěstí.

anina32
10. led 2014

Máme ho 16 měsíců, nedoporučuju, hrozný křáp. Spokojeni jsme byli jen prvních pár měsíců když jsme jezdili s korbičkou. Celá konstrukce je rozhrkaná a nedá se utáhnout, bouda padá, rozkládání a skládání už taky nejde tak lehce.