Nepropíchnutelná kolečka šustí, je třeba doplnit výplň?
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nevíte o co jde. Koupila jsem si starší a jetý kočárek, a ten má prostě nějaký patentovaný kolečka proti propíchnutí, prostě jsou něčím plněný, jako třeba pískem nebo já nevím, ale hrozně to za jízdy šustí. Máte to někdo taky a není to šustění známka, že ta výplň je potřeba doplnit??
tohle je vada, to tak být nemá. Zkus toto
Typ Babyrenka:
I po píchnutí ostrým předmětem, které by nafukovací kolečko vyřadilo z provozu je kolečko plně funkční. Do prostoru mezi mezi pláštěm a diskem kola mohou proniknout drobné kamínky nebo písek, které při jízdě vržou nebo chrastí. Stačí pomocí vhodného nástroje přetáhnout část pláště přes disk, jako u kolečka nafukovacího a vzniklou mezerou nečistoty vysypat. Idealní je to udělat na vnitřní straně kolečka, aby případně nedošlo k oděru disku. V chladném počasí, kdy může dojít k vrzání pláště o disk kola je třeba kolo otřít a na plochu, kde se dotýká plášť s diskem naaplikovat olej WD40, vrzání ustane.
Je to patron S3 tříkolka s předním kolem nepohyblivým. Ten typ už se neprodává, ale našla jsem to v bazarech a ano, původně to byly nafukovací kola, takže toto je asi nějaká úprava doma na koleni, no ono to bylo za pár kaček na zahradu, asi se mi ani nevyplatí kupovat do toho nové duše. Jen jsem koukala v těch bazarových nabídkách, že nosnost někdo uvádí 9 a jiný 11 kg, a obojí mi teda přijde tragicky málo. Lůžko je prostorný pro velké děti, a ta nosnost...mi vrtá teď hlavou. Oni ty inzerující mohli splést nosnost a hmotnost, kdo ví, protože novej kočár se neprodává tak pravdu nezjistím, nebo myslíte, že toto je možné taková malá nosnost??
jo, tak jsem se dotázala a jsou originální pěnová, ale proč to tak šustí jako přesýpání písku....servis asi nepřipadá v úvahu, kočárek je starý a do krajskýho města daleko.

Zkus napsat značku a typ kočárku .o)