Obchod kočárků v Německu, poradíte?

lollela
17. zář 2013

Ahojky, poradite mi v jakém městě v Německu jsou dobrý obchody kočárků, určitě vyjdou levněji než u nás 🙂 ..případně i obchod v Polsku. Díky.

berynka
17. zář 2013

Já před porodem vybírala v Elbeparku v Drážďanech, je tam hodně velký obchod s věcma pro děti. Měli tam i spoustu kočárků, ale byla jsem dost zklamaná. Cenově mi to přišlo hodně podobné (nebo dražší) a pak tam měli jen pár značek Teutonii, Hartan, ABC Desing a něco málo k tomu a to bylo všechno. To třeba v BabyParku na Zličíně je výběr větší 😉 . Spíš bych hledala v e-shopech, tam jsem viděla i hodně velké slevy na dražší a dobré kočárky.

mija412
18. zář 2013

Taky jsme mysleli, že pojedeme pro kočárek do Německa, ale když jsme si udělali v červenci výlet do Drážďan do Elbeparku, tak jsme okoukli jaké mají ceny, koupili jsme pár oblečení, ale nakonec jsme se rozhodli, že kočárek koupíme u nás, cenově to vyjde na stejno, možná levněji a třeba kvůli případné reklamaci (nechci nic přivolávat, ale člověk nikdy neví). Takže jsme před 14 dny kočárek - trojkombinaci koupili v Praze.