icon

Peg perego duette sw. Je opravdu takový super?

majatob
17. srp 2009

ahoj maminky, hledam nekoho, kdo ma zkusenost s timto kocarkem. Na prvni pohled jsem se do nej zamilovala, ale zajimalo by me, jestli je opravdu tak uzasny jak se o nem pise 🙂 My by jsme porizovali variantu pro sourozence s korbickou Navetta, ale privitam i prispevky od dvojcecich maminek 🙂

majatob
autor
17. srp 2009

nikdo?

jituskak
21. únor 2010

Obnovuji téma. V podstatě mám úplně stejný dotaz jako Majatob. Zajímá mě spokojenost, skaldnost a prostě věci z běžného provozu.

rockerbaby
15. črc 2010

ahojte ja by som sa chcela opýtať, či sa dá na tento kočík nasadiť aj vanička od peg perago navetta...

morningdew
2. bře 2011

@rockerbaby myslim, ze ano. ja by som zase chcela vediet, ci sa da pozuit aj s vanicko porte enfant... 😖 a aj mna by zaujimalo presne to, co majatob. jituskak mas uz nejake info? ze by sme predsa len nakopli temu? 🙂

ladybugie
20. črc 2011

ahojky, obnovuji téma a pokládáím novou otázku 🙂 Dají se na tenhle podvozek umístit dvě korbičky Culla? díky

veri233
2. lis 2011

mile maminky ak mate skusenost s peg perego duette sw tak mi dajte vediet ako ste spokojne...dakujem vam krasne...Veri

kamaradicek
5. zář 2012

@majatob ahoj, jaky jsi nakonec koupila kocarek? resim podobny problem...

majatob
autor
5. zář 2012

@kamaradicek nakonec mam Jane Powertwin a su naprosto spokojena, vrele doporucuju 🙂

kamaradicek
5. zář 2012

@majatob dekuji🙂

kulisaci
18. srp 2014

@majatob ahoj a mas jane powertwin trojkolku nebo ten co vypada jak golfac??