Phil and Teds - jaký máte typ kočárku? Máte zkušenost?

androvamilada
19. led 2016

Ahoj děvčátka!

Podělte se prosím. Za tři měsíce nám přibude přírůstek a ráda bych kočárek pro dvě děti (malý 2letý rarášek není schopen jít delší sobu civilizovaně za ruku). Pročítala jsem všechny možní diskuze a vybrala jsem si Phil. Nejsem úplně moudrá z těch typů. Ráda bych co nejvíc terénní. Jde z druhé ruky koupit i Vibe 2, který se téměř vůbec v diskuzích neobjevuje. Trvá mi nějakou dobu, než něco našetřím, tak bych ráda už měla přesnou představu, co budu hledat, a jak se něco objeví, abych to mohla koupit.

Kdo máte PT? Jaké typy? Jak jste spokojené?

Moc děkuji za Váš čas, jestli si najdete minutku na odpověď.

lajla
19. led 2016

Spíš bych doporučila baby Jogger nebo.bugaboo donkey..měla jsem oba a měla i vibe 2. Žádný koš, tašku na rukojeť nedas...děcko jak v rakví... To je můj názor... Prvních pár dni jsem byla nadšená, nedostatky se poznají za provozu
Pokud neresis extra finance šla bych do bugaboo

androvamilada
autor
22. led 2016

Díky za odpověď. Tím, že je PT víc typů, zajímalo by mě, jak se třeba v terénu jezdilo s Verve a Vibe. Jestli má smysl si kupovat pro mrně korbičku a jak přes ní vidí větší mimčo, apod. Dvojkočárek klasický nechci, protože malému budou dva a předpokládám, že během roku už kočár nebude potřebovat, tak z PT uděláme monokočárek pro to menší.

lajla
22. led 2016

Právě proto jsem doporučila ty nahoře...z těch taky uděláš mono a službu ti udělají paradni