icon

Phil and Teds - jaký máte typ kočárku? Máte zkušenost?

androvamilada
19. led 2016

Ahoj děvčátka!

Podělte se prosím. Za tři měsíce nám přibude přírůstek a ráda bych kočárek pro dvě děti (malý 2letý rarášek není schopen jít delší sobu civilizovaně za ruku). Pročítala jsem všechny možní diskuze a vybrala jsem si Phil. Nejsem úplně moudrá z těch typů. Ráda bych co nejvíc terénní. Jde z druhé ruky koupit i Vibe 2, který se téměř vůbec v diskuzích neobjevuje. Trvá mi nějakou dobu, než něco našetřím, tak bych ráda už měla přesnou představu, co budu hledat, a jak se něco objeví, abych to mohla koupit.

Kdo máte PT? Jaké typy? Jak jste spokojené?

Moc děkuji za Váš čas, jestli si najdete minutku na odpověď.

lajla
•
19. led 2016

Spíš bych doporučila baby Jogger nebo.bugaboo donkey..měla jsem oba a měla i vibe 2. Žádný koš, tašku na rukojeť nedas...děcko jak v rakví... To je můj názor... Prvních pár dni jsem byla nadšená, nedostatky se poznají za provozu
Pokud neresis extra finance šla bych do bugaboo

androvamilada
autor
•
22. led 2016

Díky za odpověď. Tím, že je PT víc typů, zajímalo by mě, jak se třeba v terénu jezdilo s Verve a Vibe. Jestli má smysl si kupovat pro mrně korbičku a jak přes ní vidí větší mimčo, apod. Dvojkočárek klasický nechci, protože malému budou dva a předpokládám, že během roku už kočár nebude potřebovat, tak z PT uděláme monokočárek pro to menší.

lajla
•
22. led 2016

Právě proto jsem doporučila ty nahoře...z těch taky uděláš mono a službu ti udělají paradni