Podědit starší kočárek nebo koupit nový?
Během dalšího roku bych chtěla podědit kočárek akorát se toho malinko bojím. V kočárku byli odchovaná dvě miminka. První bylo ještě vožené ve 3 letech kdy už hodně vážilo. Na kolečkách už je vidět hodně opotřebení. Jedná se o kočárek Roan COSS classic. Je možné sehnat pouze kolečka nebo třeba jenom konstrukci s otočnými koly. Chtěla bych vědět názor abych věděla jak se rozhodnout zda si ho vzít nebo radši koupit nový.
Děkuji
Já bych to moc neřešila. Buď vzít poděděný, nebo se podívat po inzerátech. Sama jsem prodávala kočárek po dvou dětech, byl jako nový v perfektním stavu přestože byl používán velmi aktivně. Nakonec jsem se ho ráda zbavil za tisícovku, protože jsme už potřebovali místo. A to byla pořizovací cena 15k. Kdybych se rozhodovala znovu, tak bych klidně vzala z druhé ruky, samozřejmostí je, aby byl v dobrém stavu, protože ten servis i náhradní díly pak ve výsledku mohou být dost drahé.
Odvozila jsem 3 děti v kočáru z druhé ruky (po jednom dítku), pak ho převzala kamarádka a od ní putoval ještě dál...

@rokyta Ahoj, co ho dat do servisu a budes mit po starostech ne? Starsi syn jezdil v kocarku po 2 detech a mladsi dokonce po 3 detech a zda se mi, ze z toho ujmu nemaji 🙂