Pohodlný a hezký kočárek, prosím o tipy
Ahoj holky ,
prosím o typy na pohodlný a hezky kočárek, at ale nema plastová kola.
@petruuushkaaa a nevite velikost kol? Já chtěla retro styl,ale jsou spatne recenze na sportovni verzi.
@betnika myslim ze mame nafukovaci 12" podle internetu, kocarek doma nemame tak vam nepovim presne 😏 kupovali jsme v Detskem raji v Praze 😊
my máme zn. adamex, hezký , pohodlný, vanička prostorná, dokonce zvedací, sporťák taky pohodlný, vyšší, kola nafukovací, nemá problém v terénu. Jenom občas defekt...😉
Co je pohodlný a hezký? 😉 Já mám DorJan Butterfly a jsem nadšená. Ale pro někoho je DorJan jen "polský šunt", takže těžko takto radit, je spíš na vás, jaké parametry si zvolíte za důležité...
Můj první kočárek byl polský Maked Lucky. Nechala jsem se ukecat z diskuzí kvůli hluboké korbě. Blbost. Stejně jsem tu její šířku a délku nevyužila, protože syn byl ve sporťáku naležato kvůli horku v 5.měsících. Sporťák stál za nic. Nechce se mi to vypisovat detailně.
Druhý jsme pořídili italský Peg Perego Book plus modular set. Ten je úžasný. Hluboká korba měkkoučká s vymoženostma. Sporťák super, opravdu neznám na něm jedinou vadu krom košíku, který je látkový a neuveze 10kg mých nákupů 😀 bohužel ho prodávám, protože nám už spíš jen stojí na chodbě a dcera chodí pěšky 🙂
Ja budu kupovat britax b motion4 plus..vypada skvele a za rozumnej peniz😉

My mame Roan Emma, ale zatim zabaleny a budeme pouzivat az za 2 mesice, recenze na nej jsou super, je to klasicky perak do terenu, kola nafukovaci 🙂