Sháním prostorný sportovní kočárek s otočnou sedačkou

chaloupkovapetra
28. čer 2017

Prosím o radu, jaký vybrat pro mou 2letou dcerku (11 kg) sportovní kočárek, čtyřkolku, máme Cassuallplay S4 a začíná jí být malý na spaní, když ji zvednu opěrku na nohy, tak jí už nožky přesahují ven, jinak je super, jen mi na něm ještě vadí, že nemá otočnou sedačku, tak bych ráda, aby ji nový měl. Líbí se mi Britax B-motion 4, ale ten ji nemá. Jinak musí mít nafukovací kolečka do terénu, jsme z vesnice a dobré odpružení. Klidně půjdu i do použitého, ale cena by měla být do 7000,- Díky předem za každý Váš typ.

eliskaxox
29. čer 2017

Kouknete na Concord Wanderer, za me top kočárek do terénu a co se místa pro dítě týče, proti němu je britax kostitras.

chaloupkovapetra
autor
29. čer 2017

Díky za typ, mrknu se...

chaloupkovapetra
autor
29. čer 2017

Nevíte ještě prosím, jaká je celková délka lůžka u Concord Wanderer, když se položí zádová opěrka a zvedne podpěrka nohou? Děkuji.

eliskaxox
29. čer 2017

@chaloupkovapetra je myslím ze jsme to měřili na nějakých 103 cm, určité 100 ma minimálně

chaloupkovapetra
autor
29. čer 2017

Děkuji moc za radu, měřila jsem náš Cassuallplay a ten má 83, takže Concord je proti němu loď. Ještě se mi líbí Valco Snap 4 Sport s nafukovacíma kolama, ale nikdo ho v okolí nemá, tak nevím. A otáčení sedačky myslím nemá...

eliskaxox
30. čer 2017

@chaloupkovapetra tak já viděla obyčejné valco a to je prvek, teda ono oproti Concordu jsou všechny kočárky malý 🙂 vyrovnají se mu tak max Baby Joggery, Britax go anebo Tfk. Zkusim prohledat nějaká fota

eliskaxox
30. čer 2017

Tady je můj syn ted v zimě ve skoro3 letech a 93cm a 13kg, plně nabaleny. Můj 4lety synovec, na spaní by to nebylo ale jinak úplně v pohodě, můj syn v roce a to mel 76cm a 10kg

whitechocolate
30. čer 2017

Valco s nafukovačkama máme doma a už dvouleté dítě se mi tam nevešlo vleže.

popelucha
30. črc 2017

Taky se háčkuju...chci právě koupit na jaře synovi nový sporťák, aby byl lehký, skladný a vhodný do terénu. Bydlíme na horách, nějaká asfaltka tu taky je, ale hodně lesní cesty, chci i vyjet na menší túru v okolí. Krkonošskou zimu chci odjezdit v našem Camarelo. Líbil se mi Valco Snap 4 Sport, Joie Litetrax Air a Mytrax, ale byla jsem od nich kvůli neprůjezdnosti terénu odrazována.
Myslíte tedy, že je lepší si přidat za Concord Wanderer? Projede opravdu polňačky, nějaký kamínek apod., aniž bych se hrozně nadřela, píchla. Děkuju.

eliskaxox
30. črc 2017

@popelucha tak určitě nepichnete, ma taková ta kola, že se chování jako nafukovacky ale nejdou píchnout. Projede toho dost ale pokud u uvažujete nad nějakým opravdu velkým terenem, tak doporučuji Baby jogger Summit X3 a jemu podobné kočárky, velký prostorný a asi.jeden z top do terénu. Na fcb je stránka Baby jogger czech tam vám holky rádi vic poradí

soleilll
30. črc 2017

Zkuste se ještě mrknout na Joie nebo Bebe Izzy. Ale s tou otočnou korbou bude dost malý výběr... I když takto velké dítě bude radši koukat ven ve směru jízdy, než na matku. 🙂 A té by mělo stačit okýnko v boudě, aby dítě viděla.

teerulka
20. pro 2017

Za mne Hartan Topline, malá mi v něm každý den spí na zahradě. Má 2,5 roku, 13kg, 90cm a vejde se v pohodě. Do terénu je také perfektní, cena za bazarový není tak hrozná a hartany hodně vydrží. Hartan topline X je s nafukovacími koly.