Sporťák. Dávaly jste tam mimčo ve 3 měsících?
Ahoj, dávaly jste někdo mimco do sportaku brzy(3 měsíce)?Třeba jen v úplném leze, nebo jen malicko zvednute?
@miba10 Zkusim to. Nikomu se nelibi, kdyz je dlouho v jedne poloze, na jednom miste. Je otlaceny, znudeny. Kdyz se miminko probudi, nechce byt v poloze na zadech, chce se protahnout, pomazlit v naruci, zmenit polohu. Kdyz jsme na vylete se synem, stridame kocarek a satek. V kocarku spi, protoze ho satek rusi a kdyz jeste nemuzeme po probuzeni domu, dam si ho do satku, at nemam ruce jak opicka a jdeme domu. Takze kdyz bude na brisku, urcite do neni na hodinu, to nemuze bavit ani sebevetsiho salamistu.
Dcera v kocarku taky nebyla rada, ale na brisku koukala a mela prehled, pozdeji jsem ji dala ksiry (jeste po mem tatkovi) a ona stala v korbe. Ale bylo to vzdy tak na 15 min max, nez jsme dobehly domu. Ohradu, ani postylku nemame, tak nedokazu posoudit.
@95newmommy2020
ale 6h nevydrží v jakémkoliv kočárku žádné dítě, chce se přitulit k mamince, ponosit, změnit polohu...
@puhelin jo takhle. No dcera mi rvala když jsem jí dala v kocare na břicho, takže tam prostě to neexistovalo. Syna jsem měla od narození ve vložné tašce ve dvojkocare. Je to vlastně taky sporťák. Mám dety brzy za sebou, takže proto jsme to měli takhle. Kočár s korbickou jsem měla doma, ale syn v ní moc být nechtěl a snažil se mi tam furt prosazovat jak neměl. V tom dvojkocare mi to vůbec nedělal. A v korbicce mi vydržel možná do 6-7měsíců, pak se tam mlátil o všechno. Je to prostě kus chlapaka.
@puhelin ne, prostě to na bříšku v kocare nesnasela i když byla čelem ke mě 🤷♀️prostě každé dítě je jiné.
Dvojkocar je super. Mám ho do teď. Mám Valco snap duo a je to pro mě super záležitost. Dceři tehdy bylo necelých 18 měsíců, takže skejt jsme zavrhli. Navíc když se věže brácha, tak se sice ráda projde a proběhne, ale taky se ráda sveze. Krásné se řídí jednou rukou, děti spokojené, nemám co vytknout. I na složení a převoz je super. Je lehký.

@kuttu naprosto souhlasim!