Sporťák nebo golfky? A s čím máte dobrou zkušenost?

lolajda
4. dub 2017

Ahoj holky, potrebovala bych poradit.. Mala ma 5 mesicu, zatim jezdime v hlubokem, ale chci se uz pripravit, az zacne sedet a kukat ven, coz bude co nevidet. Vubec se neorientuju v tech sportovnich. Popripade jestli uz nekoupit golfove hole.. Dekuji

hankaros
4. dub 2017

Máme sporťák TFK, s velkými 16" koly. A teď jsem na léto koupila i golfky 4baby Le caprice. Jsou lehčí, skladnejsi, na popojezdy do města ideální. Sporťák si nechám do terénu, tam je nenahraditelný. A ten hluboký není kombinovaný?

lolajda
autor
5. dub 2017

Nene, ten je vylozene hluboky, jen jde zvednout takova cast mala do pololehu. Jak jste spokojene treba bugaboo bee, jestli nekdo ma zkusenost?

verunka_korunka
5. dub 2017

@lolajda ono dost zalezi kam budete chodit s kocarkem, do mesta a na zpevnene cesty golfky staci bohate. Maji sice nekake nevyhody jako neodpruzeni, dost casto pevna nenafukovaci kola, ale pro nekoho i to jsou vyhody a za me je vyhodny ve velikosti, vejde se i do uzkych dveri kde se sportakem neprojedu, je lehky skladny, takze na cesty at uz autem, vlakem letadlem je parádní. A sportovni, pokud potrebujete jezdit v terenu nebo jste sportovnejsi tak pak ma smysl nějaký sportovnejsi kocarek... vybirani je věda 😉 nejdriv jsem vybirala sportovni, nakonec jsme nekoupili a ted sourozenecke 😉 golfky a trojkombinaci mam zděděné.

gry
5. dub 2017

Dcera sla do sportaku ve 4-5mesicich, na takovy polosed. V roce a ctvrt jsem koupila (na nakupy ap.) golfky a prodala je behem 14 dnu. Koupila jsem britax Bmotion 4. Golfky jsou podle me pro 3 lete dite, ktere nechce jit dalku ap. Ale v roce z toho jeste vypadavala ap. ( a to mela 13kg,zadny drobek)

stratilikova
5. dub 2017

Pre kojenca rozhodne sportak, napr Valco Snap 4. Je ľahký, skladny, úzky. Oproti golfkam ale určite pohodlnejsi pre dieťa aj rodiča.

lolajda
autor
5. dub 2017

Na valco jsem taky dostala tip, asi bych mela mrknout na neco i ve skutecnosti. Nevite, kde na morave je nejaky dobry shop s kocarkama?

verunka_korunka
5. dub 2017

Ty golfky co mame jsou peg perego si. Dcera ma 16m a rozhodne nevypadava. A dokazu si predstavit ze by tam mohla klidne byt od toho pul roku co jsem ji dala do sportovniho xlandera xa. Dokonce bych rekla, ze v tech golfkach by sedela lepe, jsou uzsi a po stranach jsou zabrany. Pro male dite je podle me zaklad petibodovy pás, potom nevypadne a polohovani jak do sedu tak do lehu.

78marcela
5. dub 2017

@lolajda ja mela golfky peg perego pliko a po jedne jizde sly z domu.
Nevyhoda, byly desne rozhrkane, sly.jsme po nezpevnene ceste a byl to.mazec. Blba jsou i dve rukojete, kocarek se jednou rukou blbe.ovlada.
Coz treba u vetsiho ditete, ktery uz chodi a chce chodit za ruku, je docela blby..nebo kdyz treba neses nejaky.nakup. Takze je lepsi spojena rukojet..
Neodpruzeni a pevna.kola jspu kapitola sama.o sobě. Mela.jsem.pocit, ze to dite bude.naklepany jak rizek.
U prvniho ditete jsem.mela sportak z trojkombinace. Nebyl spatny, ale byl docela tezky a blbe se skladal do auta, kde zabral cely kufr. Ted na druhe dite mam.pocit, ze jsem nasla idealni kocarek ve sportaku cybex balios. Nafukovaci kola, otocna korba, lehky, perfektne skladny..proste vse super, skvele recenze, splnuje vše, co mi u prvního sportaku vadilo. Tak uz se.nemuzu dockat, az mi ho dovezou domu.

monulec
5. dub 2017

Ahoj, já vybírám sporťák už měsíc a půl. Jsem z Uh. Brodu a nejbližší prodejna s maxi výběrem kočárku je prej Brno. Tak hledám na netu.
Jelikož potřebujeme sporťák na nezpevněné cesty v lese....tak jsem chtěla X lander xa, ale prej má velkou rozteč kol 😒 a jen tak do nějakých dveří nevleze.
Tak přemýšlím o Prampol Gazelle - má taky velké nafukovačky.
Známá má Joggster tříkolku (15 tis.) - super do terénu i na sport, ale tolik se mi za kočárek dávat nechce.
Tak taky stále váhám....😔

lolajda
autor
5. dub 2017

No je to tezke na vyber, mozna by nebylo spatne do toho Brna i sjet, clovek vidi na jednom miste hodne druhu a muze porovnat. Na druhou stranu zase maminky, ktere řeknou zkušenost z praxe, je taky super. A co to bugaboo bee? Je pry snad neco mezi sportakem a holemi, ale neni do terénu.Ja mam jeden sportak doma s velkýma kolama nafukovacima, tak v zimě bych pojezdila s nim, a na cestování bych chtela neco lehkého skladneho. Ale kdyby byl nějaký super i do terenu a přitom lehký skladny, tak bych bych brala o ten. No proste jsem z toho jelen

adlka
5. dub 2017

My máme oboje. Syn (1rok) je ale radši ve sporťáku 🙂 Sporťák máme od Prampolu Zebru 🙂 Je to jen na vás co si vyberete. Hlavně aby se tam cítili skvěle.😉

monulec
6. dub 2017

Tak jsem dnes objednala Prampol Gazelle, už se na něj těším!!!

lolajda
autor
6. dub 2017

Jsem zvedava,co na nej reknes.