Sporťák - nesedící dítě se v zimě nevleze do korbičky. Co s tím?
Nu, můj dotaz je vlastně v nadpise - co s tím? Aby mi nezmrzla... Nebo existuje nějaká skutečně hluboká korbička, že by se třeba vyplatilo na zimu pořídit jiný kočárek z bazaru..? Jak jste to řešily, řešíte?
Presne sme to vcera riesili. Mam 7 mesacnu holku a stoji, z korbicky nam vyslovene vyskakuje, som z toho na prasky. Ksiry do korby rozhodne nechcem, pripada mi to strasne nebezpecne, takze dnes pojdeme prvykrat so sportakom. Zhodou okolnosti si rano prvykrat sama sadla tak fajn 😄 ja som nikdy nechapala stojace deti v korbe, proste v kocarku sa sedi alebo lezi.
Ja mela kocarek Dorjan Basic Comfort a obe moje deti v hluboke korbe byly do 10M vcetne zimniho fusaku. Pokud uvazujete o koupi, vrele doporucuji a bazarovy nebude drahy. Ja ted dvojkombinaci prodavala za 3000Kc a v opravdu dobrem stavu, 3 roky stary.
@veronikav31 Do sněhu a bahna se mi nejvíc osvědčila trojkolka s předním neotočným kolem. Ideálně vzadu 16 " Ale měli jsme ho až jako sporťák.
@ada22 Díky,ale já mám všechny kola neotocna a stejně velká-Navington Corvet,takže pořádný kočár,ten ve sněhu projel dobře a byla jsem spokojená(a že jsem ho nešetřila).Kamaradka měla v ten samý čas trojkolku a už by do ní nesla,nebyla s ní spokojená.jen jsem se ptala v otázce maminek když si Dorjan chválí jak jim seděl na sněhu, vzhledem k těm menším kolečkům vepředu.
@veronikav31 Vyjeli jsme s nim 2x den pred Silvestrem na Velkou Destnou az na vrchol (jezdime kazdy rok). A u nas chodniky nejsou, takze jsem jezdila ve snehu casto. Mensi kolecka se daji zaaretovat, jsou nafukovaci. Jako sportak mam Valco Sport, ten je lehci, ale kolecka jsou stejna. 15 cm je dost i na hory, kam s tim kocarem jezdite?
@veronikav31 ja mela nafukovaci kolecka a v pohode, na horach jsem s nim nebyla a v Praze a str. Cechach moc snehu nebylo, ale v terenu...tzn. pole, louka, les bez problemu.
@puhelin kam jezdím s kočárem? po městě-Vysočina,občas nestíhají vyhrnovat ani silnice ani chodníky a už vůbec ne zastávky Mhd...A do školky se se starší dcerkou muselo za jakéhokoliv počasí.Některé moje kamarádky se ani z bytovky nikam nedostaly-špatný kočár s menšími kolečky,proto jsem se na to ptala.
@veronikav31 Fakt tam mate 15 cm? Ja s kocarem jezdila pres zimu polnacky, jezedacky cesty, pres les do mestecka na nakup. Zadny problem.
@puhelin jj,mivame každý rok.loni krátce po chumeleni,pak ještě připadlo
Já jsem kvůli tomu kupovala sporťák s korytkovym sezením a jen ho lehce prizvedla, dítě mi tam nesjíždělo a zádíčka mělo tudíž v rovině, bylo to super.

@veronikav31 Vzdyt to byla poznamka mimo. Je rozdil mit v korbe na ksirach stojici, ale nechodici a nesedici dite a proti tomu dvoulete, predpokladam chodici a sedici dite.