@pekami1 děkuji
@margaret88 není za co kolečka jsou pouze od bláta nejsou sedřené
Dobrý den ještě jednou, ted jsem našla nějaké nové recenze a hodně psali maminky, že dává v obchodních centrech rány? jaké s tím máte zkušenosti?
@kr3weta Dobrý den. Je to pravda. Nedávno jsme byli v ikee a dostávala jsem každou chvilku pěkné rány. My nedávno poslali na reklamaci tašku ke kočárku. A dnes i kočárek. 😟 Praskl nám při skládání. Docela mě to mrzí, protože jsem s ním jinak spokojená. Je úžasné jak se dá boudička stáhnout až dolů a na spinkání má klid. Ale ta kvalita není asi úplně ono 😟 nebo jsme jen narazili na špatný kus? Nevím...
@kralovaverunka nejste právě jediná...nakonec jsme se tedy rozhodli pro britax, i když se mi tolik nelíbí a vše se k němu musí dokupovat. přecejen nejsme bohatí, aby jsme kupovali levné kočárky a pak byli třeba bez něj, no...škoda
Dobrý den, máme sporťák už přes rok a můžu jen doporučit. Bydlíme na horách, máme psa, takže dlouhé procházky po všech možných terénech a nikdy nebyl problém. Za mě skvělá volba
@pekami1 Dobrý den, právě zvažujeme koupi tohoto kočárku. Ve všem mi vyhovuje, jen prosím opěrka se dá dát i do úplného sedu? Máme 15cti měsíční holčičku a ona by v pololehu to nedala. Koukala jsem, že u většiny kočárku je tento problém. Děkuji za odpověď
@lentaulinka my si to nakonec rozmysleli prave kvuli tomu probijeni. mrknete na britax b motion nebo agile, ty jdou dat do uplneho sedu pomoci takoveho pasku - da se dokoupit za 100
@lentaulinka dobrý den je tam menší sklon ale malej už v něm jezdí od 8 měsíců.A za mě můžu říct že super
Dobrý den, chtěla bych poprosit o recenze na sportovní kočárek znack Riko Nuno. Také bych poprosila o nějakou fotografií a recenzi odstínu Gold. Na stránkách obchodu vypada jako hořčicová. Mohla by mi prosím nwjaka maminka poslat foto budky, celého kočárku a k tomu nejakou tu recenzi? Dekujiiiiii 😊😊😇
@nhyvnarova Dobrý den,fotky už jsem vklada nahoře.Odpoledne mohu nafotit znova.

@margaret88 nafotim hned jak přijdu domů