Sportovní kočárek Riko Nuno. Máte doma? Jak hodnotíte?

pavlina_paja
2. lis 2019

Ahoj, prosím, máte některá doma sportovní kočárek Riko Nuno 2019? Uvažuji nad jeho koupí a nikde není moc recenzí. Je dobrý do terénu? Prosím o zhodnocení tohoto kočárku 🙂

margaret88
5. lis 2019

S dovolením se přidám. I mně by zajímaly zkušenosti. Strašně se mi líbí.

pekami1
8. lis 2019

@pavlina_paja Mám ho už půl roku a je super

pavlina_paja
autor
10. lis 2019

@margaret88 @pekami1 děkuji za zhodnocení kočárku do zprávy... Nakonec jsem koupila jiný, i když na Riko Nuno je skvělý že má ve výbavě nánožník, tašku s je krasny. A splňoval vše, co jsem požadovala, až na tu síťku vzadu, která nejde odepnout, dle @pekami1 blbe kvůli nasazeni fusaku a dle mě blbe, že tam dítě musí koukat přes síťku, když pase koníky, proto jsem vzala kočárek Petite a Mars Street Air, kde jde úplně sundat stříška a může se koupit třeba i v jiné barvě 🙃 konstrukci jsem vzala jako je na tom bílém kočárku a barvu tu zelenou (petrolejovou). Mohl by mít trochu větší kolečka, ale to je jen tak, že by se mi to víc líbilo 😁 ale do terénu budu super. A blbe je, že ve výbavě nemá nánožník, musí se dokoupit zvlášť. Riko Nuno jsem nevzala z důvodu toho, že jsem sehnala pouze dvě recenze, kladnou od @pekami1 a druhou co jsem nešla na internetu - negativní.

kr3weta
28. pro 2019

Dobry den, take uvazuji nad timto kocarkem, jak jste zpetne spokojene s odstupem casu, kdyz uz je kocarek zajety? Nejake vady? Kupoval i nekdo dalsi? Dekuji.

pekami1
29. pro 2019

@kr3weta Dobrý den,jsem stále spokojená.Jen ten fusak je problém že se nedá zaháčit

pekami1
29. pro 2019

@pavlina_paja Dobrý den,tak, je krásnej jen jsem hledala něco ab, mělo větší přední kolečka k vůli sněhu.