icon

Sportovní kočárek na hory, běh a brusle. Který byste mi doporučily?

vercaci
8. říj 2019

Ahoj holky, hledám kočárek na hory, běh, brusle... Prostě takový, se kterým se dostanu všude a bude mít široké využití. Nějaké jsem našla, ale spíš bych chtěla vědět Vaše osobní zkušenosti a názory 🙂 moc děkuji

lolam10
8. říj 2019

Tfk je super

zajule
9. říj 2019

My jsme se na základě doporučení rozhodli pro Thule Urban glide 2. Osobní zkušenosti zatím ještě nemám, ale po vyzkoušení a manipulaci jsem si jistá, že jsme nekoupili špatně 😊

jirovapa
9. říj 2019

@vercaci TFK, Thule, Bob, X-lander X run,... 🙂

elishka562
9. říj 2019

Red Castle shop'n'jogg. Tříkolka, lepší ovládání kočárku jsem nezažila. Přitom ohromný koráb, do kterého v případě potřeby dáš klidně tříleté dítě a vyrazíš sportovat🙂

zirafka11
9. říj 2019

My vybrali Easywalker Sky Plus. Bylo to buď tenhle nebo Thule urban glide. Nakonec rozhodlo to, že easywalker má celokovovou konstrukci, takže by měla být trvanlivější než Thule. Jediné, co jsme museli oželet, je ruční brzda. Ale ta je hlavně na brusle a na ty stejně půjdeme párkrát, není to primární využití. Ale taky ještě nemám reálnou zkušenost, prcek se má narodit za měsíc.

zuzita15
9. říj 2019

@vercaci za me baby jogger summit x3. Jinak je tu poradna, kde ti na zaklade tvych preferenci poradi mamina, co ma vyzkousenych asi tisic kocarku 🤓