Teutonia kočárky. Jaké s nimi máte zkušenosti?
Dobrý den maminky,
ráda bych se zeptala na zkušenosti s německými kočárky Teutonia. Právě procházím obdobím, kdy si vybírám kočárek a mám několi tipů (Jane Slalom pro, Casualplay S4 a Teutonia Spirit). Zatím na Teutonii spatřuji nejméně nevýhod, ale nemůžu najít reference od žádné maminky z praxe.
Máte jej prosím některá doma??? Jak jste spokojené...
Děkuji za reakce
@lodgermaniacka ještě můžu ukázat fialovou (plum). A ještě mám zelený fusak (ta světlejší z letošní kolekce). Já černou taky nechtěla. Ake kamarádka má černou a k tomu červené doplňky (fusak, tašku, deku) a vypadá to moc dobře. Nebo černá s tyrkys / zelenými doplňky.
Ahojte, tak od vcera sme hrdymi majitelmi sportaku Spirit 🙂 Poradite prosim, aky fusak (iny ako teutonia) sa do neho hodi a pouzivate? Je Kaiser Iglu OK, mate niekto? A da sa pouzivat paralelne s nanoznikom? Vopred vdaka.
@ivanek jee aj ja mam zeleny fusak a korbicku mam tmavo hnedu so zelenou-vid moj album
@lodgermaniacka a ta zlta je podla mna uuplne ze bombova...skoda ze u nas som taku nevidela ☹
@ivanek fialova je pre mna uplne naj farba, ale pre chlapčeka ju nechcem, kebyže mam babu tak nevaham 😀
rozmyšlala som bud tmavomodry s bielym madlom, alebo tyrkysovy s bielym madlom, nechcem moc vymyšlať a kombinovať, aby ma to potom nemrzelo, že sa bude všetko zle ladiť 😅
@sixtine podla mna ide najlepšie k fialovej farbe svetlo šeda, alebo taka dostrieborna 😵 ale aj zelena môže byť pekna
@mirka285 tiež by som asi tu žltu prijala 🙂
Lodger, teutonku som kedysi aj ja chcela, tak citam toto forum...biele madlo je podla mna velmi neprakticke, dieta ho okusuje, chyta ruckami a tak, to sa ti velmi rychlo zaspini. Ja som inak tiez neodolala a vyskusala si ten konfigurator, pekne sa to da vsetko zladit 😉
@lodgermaniacka my máme plum pro chlapečka. Já až tak na barvy pro pohlaví nehraju.
Ještě se mi líbila k té plum béžová. a tyrkys. Béžová je "usedlejší", tyrkys "akčnější" barva k plum 😀
@mmacko mna to tiež napadlo že to asi nebude s tou bielou dobry napad 😀
@ivanek teraz som bola vonku a videla som tu fialovu, fakt najkrajšia, ale už mam nakupene všeliake deky a fusaky a hodila by sa mi bud tyrkysova, len neviem ako vyzera vskutočnosti, či je taka krasna svietiva ako na fotkach, tmavomodra, a ešte som dnes videla tu tmavosivú, aj ta bola krasna
ahojte kocky...neviete kolko stoji v babybmarkete 3komb aj s taskou a sedackou maxi cosi teutonia cosmo?dakujeeeeeem..ci maju momentalne nejake akcie?alebo tak..
@ziza55 nemas zac a zabudla som ti napisat to najdolezitejsie,dodacia lehota je 12 tyzdnov,tak uz mas najvyssi cas 🙂 ja som si doobjednavala fusak lebo som zavahala ked som objednavala kocik a aj na fusak som cakala dva mesiace 😒 ale som strasne spokojna,teutonka je naozaj uzasny kocik,ide skoro sam,zmesti sa aj do maleho auta ,takze naozaj sa oplatilo cakat 😉
baby, čo mate tyrkysovu farbu, je taka svietiva pekna jasna ako mate na fotkach, alebo taka ako mi ukazuje na stranke BM?
http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...
lebo ta na vašich fotkach je super, ale tato na ich stranke sa mi moc nepáči, nie je taka jasna, rozmyšlam či objednam tyrkys. alebo tmavomodru
@pett7 napriklad tato baba, ju ma uplne nadhernu
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?id=3019...
ahojte kocky, my mame spirit S3 2010 tmavomodru a je na slnku naozaj krasna, sa trblieta.-)
@prettybaby tmavomodra bola hned od začiatku môj favorit, ale ked vidim fotky tyrkysovej tak teraz neviem 😀
@lodgermaniacka na slnku sa vsetky tie farby akokeby trblietali,takze ta tyrkysova je presne ako ma ta baba na tej fotke 😉
noooo je krasna na tom linku co si poslala.-) to fakt .-)
my sme nemali dopredu vybrate, viac menej sme isli len kuknut do obchodu Teutoniu, ze co je to zac a odchadzali sme domov s teutoniu v aute. a ked sme mali riesit farbu, rozhodovali sme sa medzi tmavomodrou a hnedou .-)
dufam ze nikoho nenahnevam,ale mne pride ta tmavomodra trochu fadna,ta tyrkysova je zivsia...
my sme mali predtym hlboky iny, aj inej farby, taky svetlo zeleny, a velmi na nho isli musky, preto bolo aj mojou podmienkou teraz vybrat nie svetlu farbu
@mirka285 ty maš tuším cosmo, že? ja som mala chvilku spirita, ale nevyhovoval mi 3-kol.kočík, a bol mi strašne ťažky pri nakladani do auta, cosmo píšu o 2kg menej, si spokojna?
@lodgermaniacka ja som s cosmom velmi spokojna,malu vozim v autosedacke vpredu,korbu si hodim vzdy na zadne sedadla a kostru supnem do kufra a to mam malu corsu 🙂 ked idem s muzom,tak do ML ka davam kocik tak ze ani korbu nemusim dat dolu z konstrukcie,len ho zlozim a sup do kufra...praveze sa velmi dobre manipuluje s tym kocikom,som bola prekvapena ze sama to vsetko super zvladam..a jasan ze ked mas Bugaboo tyrkysove tak teutonku treba v inej farbe,mna inak ohurila dost aj cervena a zelena..ja mam hnedozeleny a musky mi na neho zatial nejdu,a ta modra by sa mi mozno lubila s farebnymi doplnkami..
@mirka285 asi pojdem do toho tmavomodreho, ako som od začiatku chcela, ten som videla na predajni a je velmi pekny, a oživim ho krasnymi farebnymi dekami čo mam nakupene a fusakom 🙂

@akcull si zlata 😉 dakujeeeeem 😀 ja som to včera nevedela najsť 😅
@ivanek hnedo tyrkysova je krasna, len som ešte uvažovala nad tmavomodrou s neviem ako farbou..čiernu viem že nechcem vobec