icon

TFK joggster adventure. Zkušenosti?

ivis_b
12. črc 2020

Mám vyhlídnutý kočárek TFK joggster adventure. Po prvním dítěti mám schovaný Britax go next, který byl super, ale teď bych k němu chtěla ještě kočárek vyloženě do terénu (na hory) a na brusle. Takže mi jde krom ruční brzdy o pořádná kola a odpružení, nechci žádný kompromisní kočár, na to mám Britax. A podmínkou je polohování do úplného lehu, tudíž z výběru vypadávají Thule a BJ Summit. Ale přeci jen, TFK má o kus menší kola než tyto dva, které jsem vyřadila, a tak by mě zajímalo, jestli zvládá opravdu dobře i těžší terén (kameny, kořeny v lese apod.). Případně jestli někdo nemá přímo srovnání. Chtěla jsem ho kupovat až na jaře (termín mám v říjnu), jen sporťák, ale tento model už se jen doprodává, a tak mi nezbývá moc času k rozhodování. Nový model, který má tento nahradit, je pro mě z nepochopitelného důvodu o 2,5kg těžší, což mi vadí, a proto ho nechci. Děkuji za vaše zkušenosti...

purplerain
•
12. črc 2020

Šla bych spíš do TFK joggster trail, má lepší stříšku. Ale jinak TFK je dobrá volba a terén rozhodně zvládne.

ninolleta
•
12. črc 2020

Já mám TFK joggster trail 2 a je fakt dobrý. Má fantastické odpružení, takže nepotřebujete ani nafukovací kola. Projede cokoli a ovladatelný je jedním prstem. Dokonce ho vozí i moje 17mesicni dcera. Ta prodloužitelná stříška je suprová a celková váha kočárku 12,7kg je také přijatelná.

ninolleta
•
12. črc 2020

A ještě dodám, že Trail 2 má oproti původnímu Trailu velké i přední kolo a je odpružené!

ivis_b
autor
•
12. črc 2020

@ninolleta

@purplerain
Trail nechci, chci do terenu fakt nafukovacky. O strisce vim, to je za me jedina moucha, ale koukala jsem, ze je to nejak resitelny, ze se tam da pridelat nejaky prodlouzeni...

hankaros
•
12. črc 2020

Mám už několik let joggster sport se 16" koly, přední mám jak pevné tak otočné, měním dle potřeby. Projede všechno, na běhání/brusle je to velké kolo ideální. Náhradní díly jednoduse k sehnání. Jsem moc spokojená.

ivis_b
autor
•
12. črc 2020

@hankaros ke sportu jde dat otocne kolo? To jsem nikde nenasla... je to jako originalni dil, nebo nejaka domaci uprava?

ivis_b
autor
•
12. črc 2020

@hankaros aha, uz koukam, je to takove to male dvojkolo?

hankaros
•
13. črc 2020

@ivis_b ano. Tohle do města a mírného terénu, na běhání a horší terén pak to 16"