Velikost lůžka a vlastnosti kočárku Concord Fusion?
Ahoj holky,
má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???
Díky
no mám to obtočené len raz a mám to predraté aj ako mám tie suché zipsy, ale presne ako končí tá doska vo vnútri na boku, takže to bude asi jedno s druhým ... v každom prípade to pôjdem reklamovať, tiež by som ho chcela na jar predať, golfáče sú už na ceste 😀 😀 😀
hádam nám nebudú robiť problémy, to by teda skúsili ... 😠 😠
ale aj tak nedám na concord dopustiť.
@jajulaa stalo, keď som ho mala omotaný len jeden krát okolo konštrukcie a dotýkal sa mi suchých zipsov na košíku, a trošku to bolo aj od tej vnútornej dosky, mám ho vyreklamovaný, čiže vymenený. jednej kočke sa to stalo už dvakrát reklamuje v CZ a dosť sú nepríjemní pri reklamácii, ale vymenia. Mne povedali, že výmena bola naposledy, že už obšívajú, asi majú veľa reklamácií ☹
@renisco jedna kočka tu písala, že má objednaný, že čaká a hodí foto, neviem sa dočkať, že má aj lepšiu striešku 🙂
ďakujem dievčatá, ja som ho kupovala v predajni Pre deti, tak hádam nebude problém.
@kvetinkatn no to by bolo super vzhľadom k tomu, že ho budem asi predávať, aj ked sa mi s ním bude veľmiii ťažko lúčiť 😖 .
Myslíte, že ked mi malý bude mať v lete dva roky, tak na zimu mi budú stačiť golfky alebo si nechať aj concord?
@jajulaa no ja neviem či vôbec budeš potrebovať kočík 🙂 ale kamošky majú dokopy 12 detí a viac ako polovica mala obdobie "barón hnida" okolo druhého roku, odmietali chodiť a radi sa vyvážali v kočíku🙂 tak výrazne si len jednu kamoškinu malú pamätám, že v roku a pol predala kočík, lebo malá sa odmietala voziť v kočíku, ale to bolo dieťa, ktoré nikdy nekráčalo len skackalo a bežalo, to bola čistá energia 🙂 mohli by ti tie golfky stačiť predpokladám, že tam spať nebude, len na také presúvanie, keď bude unavené bábo 🙂
@kvetinkatn o inovaci stříšky vím, ale když jsem koukala na fota, tak tam mají tu stříšku jako za starých dob... asi jako když prodávali kolekci 2010 s fotkama 2009... pak si má člověk vybrat
@renisco no tie fotky, fakt tá strieška vyzerá rovnako, ale kolesá sú na fotkách nové, tak neviem ☹ no veď uvidíme, niekto tu tie fotky a komenty hádam dá 🙂
@kvetinkatn musí sem dát fota a komenty, jinak 🙄
a víš, co mě štve? že u Vás se dá ten gesslein F4 buggy sehnat o 1500,- levněji než u nás. (nepočítám poštovné a převod peněz)... ach jo. sem prodala podvozek gessleinu future, zůstala mi už jen ta nástavba, tak musím jednat rychle... 😀
@renisco tak si musíte urobiť výlet 🙂 no to musíš, aby si ho aj využila, tak veľa zdaru 🙂
@kvetinkatn já bych si ho udělala, ale můj je doma o víkendu a to v takovou dobu, kdy je ten obchod zavřený 😀 a další věc - děti nemají pas, takže než bych to zařídila... a ty pasy kvůli kočárku dělat nebudu - protože by mi to celkově vyšlo dráž (kočárek + 2 pasy), než když bych ho koupila u nás 😀 😀
@jajulaa no podla mna 2 rocne dieta este vela neprejde a nieto v zime. Ja by som si nechala na tvojom mieste concord, v golfkach bude 2 rocne dieta naobliekane ako sardinka...to je vyhoda concordu, ze je taky priestranny. Po zime ho predaj, ale na zimu by som si ho nechala, moja ma teraz 20 m a nerada chodi po snehu, tak kocik je u nas stale samozrejmost...a aj v nom spinka 😉
@renisco tebe tie gessleiny nedaju spavat, ze? 😉....ale vies co, celkom sa mi zacal aj pacit M4, ma aj otocnu sedacku aj prehadzovaciu rucku...a je ku podivu lacnejsi ako future
ahojky holky mela bych prosbicku. Nevite jestli nekdo prodava jen zaklad na concord fushion?
@mmacko ten se mi nelíbí - připomíná mi future... já chci tu F4, protože to už je takový jakoby golfák se spojenou rukojetí a pořád mám doma tu sportovní nástavbu z future nachystanou tady na tu F4... teĎ to přeci nevzdám 😀 😀 takhle zvlášť na tom jenom prodělám. kdybych to prodala komplet, byla bych vysmátá, ale takhle jsem už tratná....
@kvetinkatn protoze budu v kvetnu cestovat z Anglie domu a abychom nemuseli s sebou tahat nosnik, ktery zabere spousta mista, tak bych ho koupila a mela v Cechach 🙂 nebo bych koupila pouzity sportak 🙂
@mmacko no výnimočne hádam aj spí🙂 ale za predpokladu, že 2ročné dieťa má už len jeden spánok si rozumná mamina tieto jediné voľné chvíle dňa užije pre seba a nie korzovať s dieťaťom v kočíku 😉 a treba prípravu na škôlku spávanie v postieľke 🙂 myslím, že je to aj pohodlnejšie, ale každý ako uzná, a fakt je každé dieťa iné, moja malá má 13 ešte nechodí sama ale za ruku po snehu prechodí aj 45 min pred obedňajším spánkom okolo domu, ja už s kočíkom von ani nechodím, len na dlhé trasy...
No však uvidím, čo ešte bude do leta.
Kupujem si peg perego pliko a ten sa mi zdá dosť priestranný, už je na pošte tak som naň zvedavá 😀 😀 😀
@cutce super riešenie, skús ešte pozrieť 2008 či niekto nedáva za dobrú cenu.
@jajulaa ten je super 🙂 kamoška vozila malého 2ročného v golfkách patron a vmestil sa tam v pohode 🙂 ale už len na presuny, keď nevládal, alebo odmietal chodiť 🙂
@cutce http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41490887&tab=4
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33156438&tab=8
levnější jsem nenašla... samotný podvozek koupíte těžko ...

@jajulaa ja som to mala predraté presne na tom istom mieste ako ty teraz.(nad tými záplatami a ešte aj na tom oblúku hore ako sa zipsuje strieška). Mám 2010. Podľa mňa mi to predrala tá doska čo je vo vnútri v opierke. Raklamovala som to a vymenili mi celý poťah za nový. Stalo sa mi to po 5 mesiacoch používania.