Velikost lůžka a vlastnosti kočárku Concord Fusion?
Ahoj holky,
má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???
Díky
má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???
Díky

•
14. led 2013@mmacko 🙂 🙂 .mne je tak ľúto za tými kočíkovými časmi.......čo už,drobec je veľký............tak si užívaj,kým maličká je maličkou 😃 😃
1
@macka84 uprimne naj kocik je fusion, 2012 je ako sportak uz premakany. V 2012 je ale malicka vanicka, odporucala by som kupit len sportak zvlast a potom kupit zvlast vanicku Proton (da sa aj nova, alebo z bazarika), ta je ovela vacsia, vydrzi tam babetko do pol roka, v tej Sleeper tak do 3, max 4 mesiacov. Inak kocik odporucam, mala som cca 10 kocikov a fusion je moj No 1.
@macka84 ja osm tiez max spokojna s fusionom a to som dost poskusala....len ked budes mat male babo od pol roka ja by som druhy krat uprednostnila nieco s otocnou sedackou....Fusion sa neotaca, iba to mi vadilo...inac super...Nelame sa nic, zvykla sa prederavit latka na chrbtovej opierke,alebo sedacej casti... ale mne to nikdy nespravilo...
@macka84 ja mam presne ten travel set doma, mam vanicku sleeper, chcela som teraz malu prehodit di sportaku, ale uplne sa mi v nom stratila take je to obrovske, takze som ju dala spat do vanicky, je tam sice uz len tak tak, ale ma tam teply fusak a este ma aj hruby overal na sebe, ale zmesti sa a to bude mat pomaly 6 mesiacov. Inak dcerka ma 66cm, takze nieje ani drobucka. Ja mam sice concord este kratko, ale suprovi sa mi snim manevruje, lahko sa sklada, vanicku neprefuka a prerazila som s nim aj tento sneh, co nam tu terz v BA nasnezilo.
@macka84 na zaciatku pre cerstvo narodenu som pouzivala vanicku, nechcela som malu moc krcit vo vajicju, ale my sme cestu autom vyuzivali v tom case minimalne. Cca od mesiaca je vo vajicku a taktiez nemam vyhrady, prezila v nom aj cestu do tatier ako 3 mesacna a v pohode spinkala, vobec pocas cesty neplakala. Este stale sme vo vajicku, normalne sa tam zmesti aj v zimnom overale, akurat som jej v 3 mesiacoch vybrala odtial ten podsedacik co je pod tou zmensovacou vlozkou a teraz na zimu uz aj tu zmensovaciu vlozku.
@lupena kocik je super, zvladne aj teren aj sneh (samozrejme v zaveji neprejde, ale to ziadny).
Rozmer sportovej casti je na sirku cca 35 cm a na dlzku cca 105 cm. Ako chybicku mali niektore kusy, ze sa im drala latka na chrbtovej opierke zospodu a ze v lahu bola kratka strecha....ak ides kupovat z bazariku, tak najlespie je vidiet osobne, ako kazdy pouzivany kocik, niektory sa super staraju o kocik, iny vobec a na fotke to nevidis
Rozmer sportovej casti je na sirku cca 35 cm a na dlzku cca 105 cm. Ako chybicku mali niektore kusy, ze sa im drala latka na chrbtovej opierke zospodu a ze v lahu bola kratka strecha....ak ides kupovat z bazariku, tak najlespie je vidiet osobne, ako kazdy pouzivany kocik, niektory sa super staraju o kocik, iny vobec a na fotke to nevidis
@mmacko čo znamená krátka strecha? vieš mi to ukázať na nejakej konkrétnej fotke? išla by som ho pozrieť osobne... aj keď mám na to ešte 5 mesiacov čas a chcela by som očíhať nejakú dobrú cenu... tak som rozmýšľala, že by som si ho dala aj poslať keby je to niekto z východu.. lebo som si všimla, že odtiaľ dávajú lepšie ceny ľudia ako z BA...
Ahoj holky, prosím vás co máte kočárek Concord Fusion jak jste na tom podvozkem a předními kolečky?? já to byla dnes už podruhé reklamovat. protože když je kočárek zatížen korbou a v něm můj sedmi kilový syn a kolečka zaaretuji, tak při coufání mi jdou do boku a zastavují se. jedno kolečko dokonce chrastí, tam jsem dala požadavek na kontrolu ložiska. nikde jsem se nesetkala, že by někdo o tom psal. tak se ptám jestli já blbnu nebo mám nějaký blbý kus.
Začni psát odpověď...

Odešli