Vhodná barva kočárku pro chlapečka: Jaká je vaše volba?
Nečetla jsem diskuzi, ale před sto lety byla klucici barva růžová a holčičku modra.
Muj syn jezdil celou zimu v ruzovym zimnim fusaku s kytickama, ptze jsem po dceri nechtela kupovat za dvojku novej (modrej). Tak podle me je to uplne jedno, stejnak ti do kocarku nikdo nekouka, co v nem vozis za pohlavi.
@hrkalinda Jasně, vozila bych 😉
Ne, ani holku
NO TO BYCH SI MUSELA TLOUCT NA CELO KDYBYCH PRO DRUHE DITE RESILA BARVU, ZE PRO PRVNI JSEM MELA MODRY A KDYBY NAHODOU HOLKA-ZE BYCH LETELA PRO JINY SKRZ BARVU
Já obecně moc maskáč nemiluji, ale kdybych kočárek dostala, vozila bych v něm. Pro holku mi nepřijde už vůbec. Růžovou tam moc nevidím, možná předchozím majitelům "vyrudl"? Pokud se ti nelíbí, možná by se dalo vyřešit ušitím nového potahu na korbičku a vložky do kočárku? Vypadal by zas úplně jinak a snad by nebylo tak drahé jako kočár nový. Po zkušenostech jsem hlavně chtěla, aby byl kočár lehký, dobrý do terénu, dal se dobře skládat, a byl pohodlný pro dítě.
@lucluclucluc ja bych to hned tak jizlive nepsala,pani se zeptala a slusne co zatim ctu ostatni odpovidaji a jelikoz se ptala na nazor nebudou jiste vsichni psat jak je ten kocar uzasny...
@nat já jsem napsala svůj názor pro paní - nemám pocit, že bych na někoho útočila... ať každý píše svůj přece 😂 ani nepíšu, že máte psát, že je skvělý - prostě jestli ona s ním je spokojená, tak si myslím, že netřeba řešit druhé... to je špatně??? a pokud je darovaný? pche
Myslím, že nemá cenu se tu ani ptát. Sto lidí, sto chutí 😅 pár ti jich řekne proč ne, pár že vůbec, že je to hrozné. A dozvíš se stejně prd. Neřiď se názorem ostatních. A pokud chceš můj názor . Tak ten je, že s růžovou bych problém neměla, sama ještě nevím co čekám a na kočárku budu mít tento set s růžovými květy a vůbec mi nevadí, pokud v něm budu vozit kluka 💪 a co se týče celkového vzhledu, mě osobně se nelíbí, takže já bych ho nechtěla, ale na mém názoru vůbec nezáleží 😉
Díky holky za všechny reakce 🙂 kočárek je super jezdí se sním krásně a já maskac miluju :D je to lehce růžový ale neřeším a malej je v něm spokojenej 🙂
@lucluclucluc no presne pisete ze si kazdy muze psat co chce a kdyz to nekdo napise hned styl kazdemu je do toho nic tak presne stejne me jako Vam je do toho nic takze svet je zase v poradku ...Ale v podstate nereagujete na to na co s epani ptala ale reagujete na to kdo co pise 😀
Chlapečka klidně, maskáče jsou přece klučičí záležitost, holčičku v tomto vůbec, ale jak někdo napsal výše, já bych taky nevozila v tomto nic, mně osobně se tento vzor vůbec nelíbí, nikdy to nebyl můj styl, ale Vám se líbit může, to nikomu neberu.
A jen nová bouda to neřeší??? Nedá se koupit třeba, ušít??? Ale kluka bych tam úplně klidně dala a doplnila modrou nebo šedou dekou, při pohledu na kočár pohlaví nikdy nepoznáte, to až budou koukat do kočárku, jak je oblečenej mrňousek a čím je zakrytej třeba.
Kamarádka má červený kočár a má dva kluky, byl lepší v praktičnosti tak si ho vzala a byla s ním spokojená. Jiný nechtěla, golfac mají třeba žlutý. Takže v barvě nevidím problém. Vyhovuje ti jeho funkčnost, skladnost, má nějaké prvky na víc?
Myslím že barva nrni důležitá ale to jaká je jeho funkčnost

@hrkalinda rozhodně ne