Vhodná barva kočárku pro chlapečka: Jaká je vaše volba?
Ja bych s tim kocarkem nevozila ani pejska .me se to nelibi ale ne kvuli barvy ale vzoru.
Urcite se najde nekdo komu to prijde divne ...
Me ne, voz v cem chces 🙂
Tak já bych v tom kluka nevozila ale záleží ti na názorech druhých?
Já bych v něm nevozila ani dceru. Důležité je, jestli se líbí tobě. Já jsem kluka do jeho prvních narozenin v klidu oblíkala do růžového oblečení po starší dceři.
Růžový maskáč vypadá úplně jinak, než tohle 😉 . Pokud se ti líbí a dobře se ti s ním jezdí, vůbec neřeš okolí. ... jen bych na něj přihodila nějaké reflexní prvky, ať jste líp vidět 😉 .
@hrkalinda pro dceru jsme koupili takový kočárek a kdyby se případný sourozenec povedl kluk, tak na něj budu také používat tento po dceři 😁 je mi jedno, že je růžový, navíc i chlapi běžně nosí růžovou barvu, takže proč by ne 🤷♀️ rozhodně nebudou kvůli barvě kupovat úplně nový kočárek, když tento je stále jako nový
proč ne? pokud se Ti líbí a dobře se Ti s ním jezdí, tak ho používej. Jinak na ostatní nehled? lidi si pletou chlapečka s holčičkou i když je od hlavy popaty v modrém..
A ja do ted myslela ze nezalezi na barve ale na funkcnosti…dcera jezdila v modrem syn v zeleno-modre a oba jezdily ve fialovem sportaku s barevnymi motylky
Ne, nevozila bych..
Problemy prvniho sveta...
Jestli te to uklidni tak dcera byla oblecena v ruzovem a stejne se me ptali jestli je to kluk.
Takze je uplne jedno jaky ma kocarek pokud se v nem dobre spi a tobe s nim dobre jezdi.
Kočárek jsme koupili v neutrální barvě, ale golfáč máme růžový, protože byl o 3 tisc. levnější a první dítě bylo holka.. Holt mladší brácha se pak chvilku bude vozit v růžovém, alespon bude mít motivaci brzy začít chodit po svých 🙂
Ano,v cem se miminko vozi je uplne jedno.Horsi by bylo pozdeji chlapecka oblekat do satu,to by potom bylo,ale v cem se vozi,je uplne fuk
@bara88 tak ale bud vite, ze vam zalezi na barve a co na to reknou lidi, tak odpoved znate, v ruzove nebo narozovele by kluka nevozili…a nebo vam jde o funkcnost a pripadne o to, ze jste neco usetrila, tim ze jste kocarek dostala a za usetene penize muzete drobkovy prilepsit nekde jinde, nebo se Vam proste a jednoduse z nejakeho duvodu libi a je tim padem sumak jakou ma kocarek barvu a co na to reknou lidi, nebo jestli by nektera z nas v tom kluka vozila nebo ne…ja uplne v klidu
Pokud splňuje to co by měl - třeba že jde do úplného lehu, klidně bych v něm vozila. My máme kočárek kterej mně osobně se nelíbí tolik, ale cenově byl v pohodě, má vychytávky který jsou vhod. Na vesnici kam jezdím mám taky kočárek co je barevně úplně mimo mě, ale.. hodí se. Takže pokud je funkčností dobrej, brala bych ho. A růžová vám tam nepřevládá, je poznat, že je to maskáčový, tak bych to neresila.)
Jsou jsou tyhle věci fuk, klidně bych v tom kluka vozila. Mě spíš záleží na funkčnosti.
Můj syn měl kočárek červený. Měl být totiž holka😁 a nový kočárek v klučičích barvách jsem fakt nekupovala
Ano vozila. Ale já syna oblékala, když byl malý i do růžového oblečení po sestřence. Tomu dítěti je to jedno. My kupovali tmavě šedý, ale počítám s ním na 3 děti. Pro mě je důležitá funkčnost a u oblečení, aby to byl příjemný materiál a v zimě zahřál nebo v létě v tom nebylo horko.
Já nosila syna v růžovém šátku 🤷
@hrkalinda Budeš vozit prcka ty. Udělej dle sebe, jak to cítíš ty. My bychom syna v tomto vůbec nevozili a ani nic růžového nedostane.
Kdyz se ti kocarek libi tak ho voz. Tomu diteti je to stejne jedno. Navic prvni mesice stejne nic moc nevidi 😀
Mě se nelíbí, takže bych v něm nevozila ano holčičku :D ale jestli se líbí tobě, tak je to jedno. Já měla pro prvního syna takový světle fialový sporťák, taky vypadal spíš jako holčičí, ale líbil se mi :D
Mně to přijde, že každému může být jedno, v čem vozíš... 😉 to víš, že kritici se najdou vždycky- to je ale jejich problém, ne tvůj, ani nikoho jinýho...

Pokud se kočárek líbí tobě, na názoru ostatních nezáleží. A tomu dítěti je to jedno úplně.