icon

Zoufalá z výběru kočárků

lumixii
5. lis 2015

Ahoj, čekáme 3 miminko.. a musím říci že jsem zoufalá z výběru kočárku, mám úplně jasnou představu, co chci, ale nějak ten správný nemůžu najít. Nechci dávat za kočárek 10 tis. a víc. Přeci jen je to moje 3 mimi a další v plánu není. Vůbec se nebráním možnosti si koupit kočárek již použitý. (samozřejmě v dobrém stavu). Začínám si myslet, že mé požadavky na kočárek jsou snad nepřiměřené. Už jsem z toho zoufalá.. Je tady někdo, kdo "šílel" a nevěděl si rady, když vybíral kočárek?

Strana
z2
eliskaxox
19. pro 2015

Ja se taky primlouvam za Concord wanderer mame ho uz 18m a je super. Projede vse, luxusne ovladatelny a ve sportaku je misto i pro 5ti leteho :D

japona
19. pro 2015

Hartan z druhé ruky

maurehata
19. pro 2015

Nevim, kdy presne miminko cekate, ale pokud byste se rozhodla pro Concord Wanderer a byl tak 3 mesice cas, budu na jare prodavat pul roku stary sportak (tedy jeste rok a pul v zaruce). Kupovala jsem ho v zari, ted v zime tam jeste dceru udrzim, ale na jare ji uz v kocarku trapit nechci, jsou ji dva roky, ale je akcni a sezeni v kocarku ji vazne dost nebavi. Jedine, co nemám, je hluboka korba, ta se da poridit po jednom ditezi tez relativne levne a jeste se da vybrat mezi tremi typy. Ale pak budete zase na cene okolo 10 tisic. Nicméně kocarek je tak bytelny, ze verim, ze ho pak jeste za dobrou cenu udate dalsimu zajemci. Kdyz tak mi poslete zpravu, kdybyste mela zajem, poslu fotky i vice info.

babanci
20. pro 2015

@japona Hartan-do to bychom taky šli. Německè kočárky jsou v naší rodině pravidelně testovány.

semisovamys
20. pro 2015

@babanci To myslíš Concord? Pokud ano, pleteš si ho s jiným kočárkem. Concord je německé značky, s otočnými koly atd... Rozhodně ne nějaký polský šunt.. 🙂

babanci
13. led 2016

@semisovamys Ano, vím. To jsem asi špatně napsala nebo jsme se nepochopily. Tento kočárek /CONCORD/znám a je moc pěkný. Psala jsem jen, že ty polské, těžké a jak jsem četla v recenzích i dost nekvalitní ,bychom nepořizovali. Říká se, nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci a je to většinou pravda. Paní začala diskuzi tím, že hledá kočárek, ale nehodlá za něj dát 10 000 korun a tak to mě udivuje, protože jsem ani levnější kočárek v obchodě neviděla. Leda tak koupit z druhé ruky.

lumixii
autor
13. led 2016

Tak již zoufalá nejsem. :D
Kočárek jsme vybrali X-lander.

@babanci Kočárky nové lze koupit i za 7200 Kč na prodejně jako nový. Viděli jsme jich několik, a mohli i vyzkoušet. Ale nebyla jsem z nich "odvázaná". A ano, nechtělo a nechce se mi kupovat kočárek nový, i kočárky z druhé ruky můžou být jako nové, a za poloviční ceny. Viz náš případ. 😉

babanci
14. led 2016

@lumixii Koupila jsi tedy X-lander, to bude určitě dobrá volba, Můžu se zeptat za kolik? Ráda bych si udělala představu, za kolik se prodávají kočárky. Dívala jsem se na inzerát Gessleinu, paní prodávala po 24 měsících užívání za 27 tisíc a my máme nový komplet s autosedačkou za 32 tisíc.

keny123
14. led 2016

diky za tip na baby desing lupo.moc krásnej 🙂

lumixii
autor
14. led 2016

@babanci po dlouhém hledani za 5tis. Sportak snad nepouzity. Korbička jevi známky uzivani. 😀 ale když vidim inzeratY kde chtějí za dvouj.komb. 10 a vic tak rikam ze jsou blázni . Jako chápu že když koupim kočárek za 16 tis. Se mi ho nechce prodávat za 8 tis. Ale taky si musí uvědomit, že ho kupovali pred 3 lety a mezitim je už dalších x novych kolekci. Ale každého vec. Urcite se najdou i tací kteří dvoj.kom. 3 roky starou za 10 tis. Koupi. 😀

babanci
15. led 2016

@lumixii Tak to je slušná cena. U první vnučku jsem měli Casualplay, koupily se zimním fusakem nový za 16 000 a prodali za 8 000 a považovali to za úspěch. Byl v bezvadném stavu.

lumixii
autor
15. led 2016

@babanci Já si na druhého syna koupila nový Camarelo stál 12 000 Kč, a po 3/4 roce jsem ho prodala za 5 000 Kč, (to jsem to "oplakala"). To je jako s novým autem. 😒 🙂 A taky hlavně z toho důvodu jsem nový kočárek nechtěla. Nejsem na tom finančně zase tak dobře, abych mohla "zbytečně" vyhazovat tisíce oknem ven. 😉 😀

babanci
15. led 2016

@lumixii No, to je jasné, to jsi určitě koupila dobře. My už jsme "za vodou", tak jsme koupili snad to nejlepší možné a na prachy nekoukali. 🙂

Strana
z2