Jaká značka ergon. nosítka je nejlepší pro novorozence?

ententyna
16. lis 2016

Ahoj, vím, že už se to tu řešilo ve více diskuzích, ale prosím o radu. Mám měsíční dcerku, 54 cm, 3,9 kg, ráda bych si koupila ergonomické nosítko. Můžete mi poradit jakou značku si vybrat? Děkuji moc za Vaše typy.

Zálusk mám například na nosítko:
https://www.capi-cap.cz/ergonomicky-nosic-deti-...

ale nevím, zda je pro tak malé mimi vhodné.

jani76
16. lis 2016

Já teda se svými kámoškami nedáme dopustit na Manducu - jen co má mimi dobrý nožičky-kloubní jamky, šup s ním do Manducy na prsa, posléze na záda, až je těžší 🙂 Nosila jsem tak malého do cca 13kg i na túry, pak už jen s obtížemi na chvíli do 15kg.

teraolli
16. lis 2016

Ergobaby 🙂.

chocolatebal
16. lis 2016

Já mam kibi a nedám na něj dopustit. Nebo manduca, mei tai.....
Jen dej prosím pozor na visítka......nikdy neměj dítě čelem od sebe a vždy musí mít nožičky do tvaru M 😉 http://www.dance4mom.cz/2016/01/18/nosicky-vs-v...

leki
17. lis 2016

Me prijde super manduka. Ma i novoroz. Vlozku, kazdopadne mi ale prislo blby dat mimco hned do nositka (i v obchode mi i prez nov. Vlozku doporucili mimco do nositek pred 3.mesicem nedavat), tak jsem nosila v satku, v nositku az tak od 4 mesice. Kazdopadne s kamoskou jsme se shodli, ze ta manduka je fakt super. Ona ma od kamaradu 2 erg.nositka (nevim znacku). Jedno je super na maly mimco, ale ted uz ji z toho dite (9 mesicu) vyrostlo a to druhy bylo pro novorozene moc velky.

kaci90
17. lis 2016

Ja jsem na uplne male mimco mela Caboo-to je v podstate jiz predvazany satek, nebo satkove nositko, nevim jak to nazvat, zkratka nic nevazes, pouze dotahnes. Bylo uzasne, mekke, malemu evidentne pohodlne, po mne ho koupila jeste kamaradka a take byla velmi spokojena. Jedina nevyhoda je, ze nevydrzi prilis dlouho, myslim, ze je asi do 9kilogramu, pak se provesuje. Pozdeji jsem presla na DLight nositko od firmy Love and Carry a v nem nosim doposud, malemu je rok a pul.

suzife
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ententyna
autor
4. led 2017

díky všem 🙂