Levnější varianty ergonomických nosítek. Máte někdo?

anysek85
7. lis 2011

Ahoj maminky,

máme 4,5 měsíčního prďolku, pro kterého jsme zakoupili nosítko Beco. Bohužel jsme natrefili na vadný kus, reklamovali ho, uznali nám to a vrátili peníze. Na vyhodnocení reklamace jsme čekali měsíc a mezitím jsme ho občas (bylo-li to nutné) museli poponést ve staré klokance - kde se mu však líbilo mnohem víc než v BECU!!!

Teď jsme v situaci, kdy nějakou dobu nebudu moci nosit ze zdrav. důvodů, přes zimu bych stejně nenosila a na jaře už naše chlapisko půjde na 100% do sporťáku - bude tedy vidět a doufám, že se jeho vztah ke kočáru zlepší 😀 (máme na zakázku dělané PP a je vhodné i do terénu, atd).

Za těchto okolností se mi tedy nechce investovat 3000 do nosítka, které už možná téměř vůbec nevyužijeme, přesto bych však ráda měla nějaké doma. Použité nosítko by mi nevadilo, ale i použitá nosítka oněch "renomovaných značek" :-/ (beco, ergo, manduca) se prodávají kolem 2000 a více.

Máte někdo nějakou levnější variantu? Slyšela jsem o značce Mei tai, Papatum, atd.
Budu ráda za rady, zkušenost, tipy a i případné nabídky ke koupi do IP 🙂. Použité mi nevadí, bude-li ve slušném stavu.

Šátek nechci.
Děkuji moc.

el267
7. lis 2011

Ahoj, tak já mám Mei tai. A nemůžu si ho vynachválit. S malou na břiše žehlím, vytírám atd. Někdy je v něm i na procházce, když už se nudí v kočáru.Má 9 kg a unesu jí v pohodě. Vázání je jednoduchý, už to zvládnu i sama.
Dokonce mám i vyzkoušeno nošení naší první dcery na zádech. Má 14 kg. Určitě tohle nosítko doporučuji! Dlouho se užije. A k ceně.... Dá se sehnat na Mimibazaru od maminek, které ho ušijí kolem 600 kč 🙂
Je taky skladný.