Má Manduca ještě smysl pro 14měsíční dítě?
19. črc 2015
Mam 14mesicni ditko premyslim o manduce,ma to jeste smysl,jak jste s ni spokojeni a kam davate zbytek veci?
Honzík má 13 měsíců - 87cm, na Manducu už byl velkej, a tak máme Kibi a je super. Když ho dám do nosítka, je zase jako malej 🙂. Věci jsem zatím nosila v tašce přes rameno, ale pořídím si batoh (jen jsem náročnější ve výběru - ne a ne si vybrat 😵 .
My máme nosítko Beco a nedám na něj dopustit 🙂 nosili jsme ještě i ve třech letech...
doporučuju KIBI.
Určitě. Na výlety a tak. My nosíme i ve třech letech. 😀 Ale koupila bych radši větší noístko. Tula toddler, kibi, Skaldino, Bluebear.
Mam Bluebear a Tulu toddler a oboje super. Doporučuju! Zrovna jsme byli na horach a nosil se hodně.

Manduca je na tak velké dítě malá.. Unese ho, ale nedosahuje už od kolínka ke kolínku, což není ideální. Doporučuju Kibi, nebo jiné batolecí nosítko (Tula, Bluebear..). Určitě to má smysl, dcera se ráda nosí i v necelých třech letech. Když mám dítě na břiše, nosím batoh. Když na zádech, tak buď velkou tašku přes rameno, nebo tašku kolem pasu (jako ledvinku).