Nosítko Be Lenka 4ever nebo Tula Free to Grow. Máte srovnání?

evculinda
29. lis 2020

Dobrý den, rozhoduji se mezi nosítky pro mimi. Be Lenka nebo Tula? Máte srovnání, prosím?

jana_zofie
29. lis 2020

Jak velke mimi? I kdyz teda osobni zkusenost nemam ani s jednim. Mas FB? Ve skupine Nosime deti bylo podobnych diskuzi spousta, urcite by se dalo dohledat. Nicmene uplne nejlepsi je vyzkouset. Pokud jsi z nejakeho vetsiho mesta tak se casto pres ten FB najde i nekdo, kdo ti pujci zkusit svoje. Kdybych si mela vybrat nove nositko ma slepo, sla bych asi do Lenky, nevim jestli i FTG, ale co tak ctu, tak nekomu prijdou Tuly tuhe a hur se jim podaazuje. Ale uz jsem cetla.i recenze, kde jim pravevyhovuje vic prave Tula. To je pak tezke vybrat...

misak48
29. lis 2020

@evculinda já bych šla určitě do Lenky, šátkové nosítko je vždycky měkčí a poddajnější než látkové. Pozor hlavně na to, že přestože se skoro všude uvádí, že Tula FTG je vhodná od narození, tak ve skutečnosti prý pro takové prcky moc vhodná není a sedí taky až pro starší děti (spousta nosítek je cca od 4 měsíců).

lenatko91
29. lis 2020

Určitě Lenka. Zkoušela jsem obě, Lenka je z příjemnějšího materiálu a vleze ti tam i větší dítě.

pipi_puncocha
29. lis 2020

Souhlasím s výše napsaným, já mám teda Tulu FTG a to nosítko miluju, ale je až tak od 3m, do té doby jsem měla malého v elastickém Manduca Sling. Koukni se na FB na ty nosící skupiny, že by sis ho mohla vyzkoušet a osahat, často se stane, že to člověku nesedne a přece jen to není levná záležitost.

verionka
29. lis 2020

Nezvažuješ ještě Monilu? Je to také šátkové nosítko, jako Lenka, ale pro mě je jeho výhodou pevnější bederák. Mám oba syny "pořádné", deset kilo měli oba už lehce po půl roce, což by třeba u Lenky s měkčím bederákem mohlo být nepohodlné, proto jsem volila Monilu.

evculinda
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
elencze
29. lis 2020

Nejlepší vyzkoušet osobně v místní nosící skupině, opatření se zmírňují, tak snad už bude i kde zkoušet. Co sedne jednomu, druhému nemusí vůbec. Možná nakonec vybereš úplně jiné.

jednaholkaa
29. lis 2020

@evculinda Nosila jsem v Tule, bohuzel. Nevyhovovala mi a zpetne si myslim, ze pro novorozence opravdu neni nejvhodnejsi. Nedoporucuji.. Lenku neznam.

leniczka23
30. lis 2020

Měla jsem půjčené obě a nakonec jsme koupili Lenku, za mě bomba, vzali jsme verzi s křížením a za mě top.

weerooniickka
1. bře 2021

@evculinda každý ti doporučí, co sedí jemu...to ale neznamená, že bude stejný pocit i u tebe. Mě osobně z těchto dvou nesedí ani jedno. Proč zvažuješ zrovna tyto? Na trhu je nosítek spousty, i cenově výhodnějších 😊