icon

Nosítko Infantino Flip Advanced 4v1. Máte zkušenost?

shirilka
28. bře 2023

Ahoj holky, pokukuju po nějakem nosítku, do kterého budu moci dát cca ročního prcka a nebo skoro tříletého (cca12kg/86cm). Narazila jsem na výše uvedené nosítko ale moc k němu nedokážu najít jiných recenzí než že "plus mínus vše ok 😆". Doma mám manducu ale do toho staršího už prakticky nenacpu a storchenwiege že kterého už zase oba vyrostli 😄

snahnah
•
28. bře 2023

@shirilka Pokud chceš nosit ergonomicky, je Infantino nosítko nevhodné. Ergo nosítek je velký výběr, nové i bazarové. Máš FB? Jsou tam skupiny zaměřené na nošení+bazary.
Mám dítě podobných parametrů a nejradši mám nosítko Kavka multiage Plus 😁
Pokud hledáš levnější variantu, dá se sehnat třeba látkové KiBi za pár stovek (ale bacha na stav, ať není poškozené).

ondul
•
28. bře 2023

Myslim ze by mohla vyhovovat i Veka 3.

denisq
•
28. bře 2023

@shirilka Hele, za ty peníze co stojí to, nad kterým uvažujes, koupíš z druhé ruky kvalitní ergonomické. Přidej se na fb do nějaké regionální nosící skupinky. Já jsem v Ostravské. Skupiny nabízejí i na vyzkoušení skupinová nosítka, nebo mají jednou měsíčně srazy, kde si můžeš osahat, vyzkoušet které by ti vyhovovalo. Holky ti poradí co a jak. Já mám Kibi a nosí mé druhé dítě. Při prvním jsem měla klasickou manducu. Nikdy bych nedala tolik peněz ( ani dítě ) do takového nekvalitního nosítka, když je dnes na trhu tolik krásný ergo nosítek.

shirilka
autor
•
29. bře 2023

Díky za odpovědi, jj určitě raději sáhnu po ergonomickém, zkusím se zajít někam podívat na KiBi, to mě zaujalo nejvíce 🙂

krisstina93
•
29. bře 2023

Tohle nositko je absolutně nevhodné. Zaprve je to visitko, dítě v něm visí za rozkrok. Musíš hledat takove, kde bude mít nohy v poloze do M. A jako druhá pomůcka, nikdy neber nositko, kde se dá dítě nosit zády k rodici, to je proste špatně. Vždy jen břicho na břicho, případně mít dítě na zádech, ale zas je dítě priplacle celem k rodici, nikdy aby bylo k rodici zády.