Nosítko pro novorozence, máte tip?

katkakaci
16. lis 2016

Děvčata jdu si pro radu, potřebuji nosítko pro novorozence ale vůbec si nevím rady s tím která jsou dobrá a která ne. Nosit budu každý den ale jen na pár minut. Jde mi o venčení psa když nebude přítel doma protože s kočárem to nezvládneme ( pejsek je moc živej a neposlušnej ) Máte pro mě tip podle čeho vybírat?

yerry
16. lis 2016

@katkakaci idealne asi satek nebo nositko storchenwienge.... pokud mas facebook je tam skupina nosime deti kde se doctes spoustu zajimavych rad a jsou tam alba kde najdes vhodna a nevhodna nositka a muues polozit dotaz a zkusend "nosnice" ti poradi
https://m.facebook.com/groups/519840121418990?r...

leki
17. lis 2016

Me prijde super manduka. Ma i novoroz. Vlozku, kazdopadne mi ale prislo blby dat mimco hned do nositka (i v obchode mi i prez nov. Vlozku doporucili mimco do nositek pred 3.mesicem nedavat), tak jsem nosila v satku, v nositku az tak od 4 mesice. Kazdopadne s kamoskou jsme se shodli, ze ta manduka je fakt super. Ona ma od kamaradu 2 erg.nositka (nevim znacku). Jedno je super na maly mimco, ale ted uz ji z toho dite (9 mesicu) vyrostlo a to druhy bylo pro novorozene moc velky.

verusinek
17. lis 2016

Manduca, odnosila jsem oba syny a byla jsem moc spokojená. Měla jsem na to kapsu od MAM a super.

yerry
17. lis 2016

Manduca je taky dobra. Ja mam v planu oo narozeni satek a od 4 mes. Kibi...

murc
23. lis 2016

Používáme storchenwiege přibližně od 4 týdnů a spokojenost je veliká. Ale každému vyhovuje něco jiného. U manducy mi přišla manipulace s novorozeneckou vložkou těžkopádná. Zase se ale dá bez problému koupit bazarová, takže člověk ušetří. Ideální je si nosítka s mimčem vyzkoušet, nebo rovnou na pár dní půjčit.

suzife
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
petul81
6. únor 2017
Uživatel petul81 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petul81.

Mátě někdo zkušenosti s nosítkem značky TUFI http://www.hpbaby.cz/cz-detail-901821800-nositko-tufi-standard.html ?

markel
6. únor 2017

Prosim Vas, jestli chcete svoje dite likvidovat, tak klidne takove Tufi ci Chicco muzete koupit. Ale nejsou ergonomicka, tedy neprosto nevhodna.... Vhodna jsou napriklad Tula, Manduca, Ergobaby, Noiga, vsechny satky atd atd....

markel
6. únor 2017

Nic tohoto typu... http://www.detska-nositka.eu/ fuj.