Šátky na nošení dětí. S jakými máte zkušenost?
Ahoj, s jakýmy máte zkušenosti (značka) a jaké? A nevíte někdo o kamenné prodejně v Praze, kde by se daly sehnat???
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s elastickými šátky? Který je dobrý? Nebo se to nevyplatí kupovat a mám koupit rovnou pevný? Díky za odpověď.
@pajenka to těžko řííct 🙂, já se s babyvakem nesžila (ale neměla jsem ten elastický, ale takový ten na kroužky). Uvidíš, jak a co ti bude pohodlný 🙂. Poradit neumím ☹. Možná zkus rovnou ten pevný, když ti to nepůjde, tak ten bazarový mam můžeš pak koupit kdykoliv, je jich docela dost 🙂.
já s 4,5 vatanai - tj jakoby 6tkou třeba s dvouleťačkou 2h uvázala na konečcích, proto mám Carero v 5 metrovce. ael třeba s didy v 6tce uvážu v pohodě i s Natibaby v pohodě.
@dandelion 😀, ten canerero je sopak? to neznám 😅 (ale doufám, že ho nebudu nutně potřebovat 😀). Koukala jsem, že prodáváš aare a pastelku 😕.. obnova šátkového parku? 🙂 Když jsem včera koukala na ten lollipop, tak jsem pak našla, že pevnější a podobné jsou storchy a tam jsem se asi zamilovala do lilly nebo inky.. ach jo.. 😀, jsem v sobě asi objevila vášeň pro tenké barevné pruhy 😀 (asi proto, že mám nudný oblečení (tam nemám odvahu), tak se musím kompenzovat barevností u šátků či co)
@mahafi http://www.vatanai.cz/eshop/jacquards/carenero/... do party k solsburovy :D 🙂 no zase jsem to stáhla,, nikdo se neozval a viset to tam nechci nechat.. Jako pastelka je vyloženě deka, tak jí nechám jen na houpačku, protože se za víc jak 1000,- stejně neprodá... a Aare mi prostě moc nesedl.. jako barevně jo, ale jak už vážu na záda, tak na bok vůbec.. :/ Takže ten bych prodala ráda...
@dandelion no tak to je nááádhera 🙂, to je dokonalá barvička. Teď jsem koukala na ten coral.. no.. taky bych radši jinou barvičku 🙂. Já moc na bok nevážu, já úplně cítím, jak mi to křiví záda (nemám je bez problémů, takže já musím něco rovnoměrně rozloženýho) ☹.Ale právě barvičky toho aare jsou krásný 🙂.
@nika Taky mi Zara nesedla... Docela dlouho jsem se s ní trápila (když je tak hezdá, že 🙂 ) a pak šla dál...
@mahafi Taky mám potřebu mít v arzenálu jeden barevný šátek (u nás ER)... Já mám ráda spíš decentnější šátky, ale jsou dny, kdy to je prostě jedině na ER a ty její barvičky všechno tak krásně prozáří a zvednou mi náladu 😵 😵 😵
@pajenka Já jsem první šátek měla elastik (Moby) a byla jsem za něj ráda (akorát mi byl teda šíííleně dlouhý)... Na druhé dítko jsem měla už jen pevné a elastik mi rozhodně nechyběl.
Jaké jsou ty Vatanai, co tu o nich píšete, není to moc tenké? Nevím proč jsem měla zafixované, že Vatanai jsou spíš tenší a na batole spíš nebrat...
@maly_prcek a jaké máš teď ty šátky? Možná si to tu už psala, ale nestihla jsem 🙂
Je tenčí to jo.. Ale první batohpokus byl hrozně příjemnej.. žádnej šátek co mám mi nebyl tak příjmnej.. fakt je takovej hodně poddajnej... 🙂 ale asi moc nosnej nebude to je fakt..
@maly_prcek mně ER nesedlo svou sílou, nevím měla jsem jen batoháček a neseděl, ikdyž barvy překrásnéééé tojo.
Carero jsem pořizovala když bylo malé rok a třičtvrtě a nosila jsem i několik hodin a v pohodě. podle mně je to hodně o zvyku, o skládání/motání na ramenou, mně nikdy dekoidní šátky neseděly. 🙂 Obecně pruhy od vatanai jsou tenké carero a solsburaček jsou fajn univerzály (já měla kdysi půjčený od Hanky Vonzino a byl moc fajn) nové velrybky ty dvojubarevné (těch je ale asi málo) ty jsou silné dost hodně.
Já si přijdu jak zezačátku v látkovkách, vůbec nemám namáknutý ty zkratky 😅 , copak je ER?
@maly_prcek vatanai u nás přistane asi zítra, tak pak poreferuju 🙂. taky mám právě decentní girasol, teď bude deccentní vatanai, tak by to chtělo nějaký pěkný barevný.. no.. to mě filip asi prohodí oknem 😀
Tak Maya se naučila v double hammock vytáhnout ruce a vyviklat se tak, aby se mohla zaklonit a radostně visí hlavou dolů 😠 opice jedna. Zrovna mám docela utaženo, ale musím to vymakat, aby měla šátek nahrnutý víc ke krku.

Tak jsem ráno našla na sbazaru Vatanai Orkney za litřík.. tak se těším, až mi dorazí 😵 . S lolipopem zatím počkám 🙂.