icon

Jak vybrat nejlepší batoh pro druhý stupeň?

lokynka
19. črc 2026

Zdravím, vybírám synovi vhodný batoh do šesté třídy, je toho na trhu tolik, že jsem bezradná. Osvědčil se u dcer Topgal, ale syn se teď dost vytáhl a já nevím, jak objemný by měl být, jaký se vám osvědčil,a aby něco vydržel. Cenově do 2.tisic, když to bude méně, zlobit se nebudu, tím lépe

elvira
19. črc 2026

Kupovali jsme Topgal studentský batoh, vydržel až do 9.tridy, pak jsme ho ještě poslali dál.

andelka
19. črc 2026

Topgal studentský. Ma ho od primy a beztak vydrží až do maturity. Starší ma od 6. třídy Bagmaster a půjde s nim i na SŠ teď.

zuzkasim
19. črc 2026

Dcera si vybrala školní batoh Meatfly, vypadá dobře a má všechno, co jsem požadovala i já (dobře udělaná záda), nedávno jela dcera po škole pryč, batoh jsem jí nesla plný domů já a je neskutečně pohodlný.

petaov
Včera v 18:12

U nás taky Topgal studentský a vydrží mu i na střední, je pořád jako nový.

veronicka89
Včera v 19:29

coocazoo

Krasny kvalitni prostorny a rostouci 🙂

Koupili jsme adi za 40 eur myslim z vyprodeje s pozdrama , taskama na tv apod 🙂

Mame tenhle

pipi_puncocha
Dnes v 07:53

Taky mě zaujal Coocazoo - vyhrála jsem ho v soutěži a vypadá fakt super. Stojí běžně cca 2500, ale dá se vychytat akce. Syn je teda zatím prvňák, ale máme ho schovaný na později

martt
Dnes v 08:02

Syn má od šesté třídy batoh Topgal v září půjde do 9 třídy a bude ho mít stále. Batoh je jak nový a i na jeho výšku cca 180cm sedí krásně.