icon

Vyplatí se pořídit pořadač do aktovky pro děti?

hanka_12345
15. srp 2026

Ahoj, chci se zeptat jestli tohle nekdo ma? Je to dobry nebo je to jen krám? Syn mel sesity hodnekrat nadrbany mimo desky, na tom flakly pouzdro. Treba by to bylo lepsi s timto

Díky

Vyplatí se pořídit pořadač do aktovky pro děti?
lv
15. srp 2026

Nám vyhovovaly plastový obálky na druk, cca 30kc zs A4 a druhou na A5.

hanka_12345
autor
15. srp 2026
@lv

Nám vyhovovaly plastový obálky na druk, cca 30kc zs A4 a druhou na A5.

@lv tak my mame ty klasicky desky papirovy na gumu ale videla jsem prave ze nekdo t odoporucoval jeste i tak k tem deskam. Ale je to jeden nazor. A byla to nejaka influ co to mea beztak sponzorovany. Spis sem si rikala kdyby o tom vedelo vic lidi, jak to je pak s funkcnosti

duvera
15. srp 2026

@hanka_12345 ano mame. Dcera vyuziva.

andelka
15. srp 2026

My zatím zkusíme úplně bez. Desky určitě mít nebudeme. Ty plastové obálky s druky jsou první volba, když by to nešlo, tak takový pořadač.

rayasisu
16. srp 2026
@hanka_12345

@lv tak my mame ty klasicky desky papirovy na gumu ale videla jsem prave ze nekdo t odoporucoval jeste i tak k tem deskam. Ale je to jeden nazor. A byla to nejaka influ co to mea beztak sponzorovany. Spis sem si rikala kdyby o tom vedelo vic lidi, jak to je pak s funkcnosti

@hanka_12345 na Instagramu to zmiňovala kartonovamama ,že to používali. Já zkušenost nemám... Ale líbí se mi to, tak možná během roku pořídím

glumy
16. srp 2026

@hanka_12345 syn ho měl letošní rok poprvé a super, praktičtější než takové ty větší desky, hezky se to v tom roztřídí a případně to lze celé vyndat.

anonym_f0b5d6
16. srp 2026

Mame u obou deti.je super. Desky maji taky, ale jsou line je otevirat. Sem to strci a funguje. Takze u nas, funguje u prvniho i druheho stupne

vemarska
17. srp 2026

Syn má v aktovce a za mě super, nic to neváží a účel to plní skvěle, sešity pomačkané nemá.