Jak uklidnit miminko v autosedačce?
Dobry den,
Jdu jsem si pro radu 🙏
Mam měsíční miminko bohužel problem je v tom ze kdyz nekam chceme ject je to velky problem nevydrzi v autosedacce max 15 min.a pak řev az do modra.
On celkově nesnese byt na zadech boku od nejakeho 3 týdne jsme na bříšku usiname na bříšku bdime na brisku chovame se na bříšku šatkujeme.
A ja sem jdu pro radu jestli to některá maminka taky tak ma a jak vyřešila jízdy autem.
Já nemůžu nikam ani do krámu nakoupit on řve a ja sem z toho pak uplne na větvi.
Budu rada kdyz mi pisnete děkuji
Nejezdili jsme autem. Nekdy to proste nejde. Mesic je navic strasne malinke miminko. Jeste ani neskoncilo sestinedeli, netlac tolik na pilu.
Moje dcera taky brečela a postupně si zvykla.Jsme má vesnici a jezdit jsem musela.Vozila jsem syna do školky .Jezdila jsem s ní k lékaři a na nákupy.Ze začátku jsem zastavovala každou chvíli ,abych ji sklidnila.Treba cesta do krámu je dlouhá 6 km a já zastavila klidně i třikrát 🤣🤣🤣 Časem se to naučila.
Kamaradka ta zase s dcerou nejezdila protože brečela a dopadlo to tak ,že nejezdlili ještě 6 letech , protože dítě řvalo v autě jak tur....
Za mne postupně učit a děťátko se postupně všechno naučí....
Prejde to. U nas to preslo cca v roce. I tak jsem jezdila. Musela jsem. Dite bylo vedle me, tak jsem ji drzela za ruku, hlavne aby na me videla. Pokud jsem nemusela ridit, delala jsme to jinak a to pak bylo naprosto v klidu.

To má spoustu miminek. Moje dcera plakala, i když jsem ji do sedačky dávala spící, během pár vteřin po nastartování byla zaručeně vzhůru. Řešením bylo co nejvíc omezit jízdy autem, na nákupy jsem jezdila jen s kočárkem, na větší nákupy autem musel manžel. Cestovali jsme vlakem nebo pěšky. Není to napořád, kolem půl roku už cestu na nákup vydržela, v roce už jsme mohli jet i na chalupu.