icon

Jak uklidnit miminko v autosedačce?

pistacijka
6. čer 2026

Dobry den,
Jdu jsem si pro radu 🙏
Mam měsíční miminko bohužel problem je v tom ze kdyz nekam chceme ject je to velky problem nevydrzi v autosedacce max 15 min.a pak řev az do modra.
On celkově nesnese byt na zadech boku od nejakeho 3 týdne jsme na bříšku usiname na bříšku bdime na brisku chovame se na bříšku šatkujeme.
A ja sem jdu pro radu jestli to některá maminka taky tak ma a jak vyřešila jízdy autem.
Já nemůžu nikam ani do krámu nakoupit on řve a ja sem z toho pak uplne na větvi.
Budu rada kdyz mi pisnete děkuji

rebe
•
6. čer 2026

To má spoustu miminek. Moje dcera plakala, i když jsem ji do sedačky dávala spící, během pár vteřin po nastartování byla zaručeně vzhůru. Řešením bylo co nejvíc omezit jízdy autem, na nákupy jsem jezdila jen s kočárkem, na větší nákupy autem musel manžel. Cestovali jsme vlakem nebo pěšky. Není to napořád, kolem půl roku už cestu na nákup vydržela, v roce už jsme mohli jet i na chalupu.

anonym_9d8f0b
•
7. čer 2026

Nejezdili jsme autem. Nekdy to proste nejde. Mesic je navic strasne malinke miminko. Jeste ani neskoncilo sestinedeli, netlac tolik na pilu.

zmrzlinka
•
7. čer 2026

Moje dcera taky brečela a postupně si zvykla.Jsme má vesnici a jezdit jsem musela.Vozila jsem syna do školky .Jezdila jsem s ní k lékaři a na nákupy.Ze začátku jsem zastavovala každou chvíli ,abych ji sklidnila.Treba cesta do krámu je dlouhá 6 km a já zastavila klidně i třikrát 🤣🤣🤣 Časem se to naučila.
Kamaradka ta zase s dcerou nejezdila protože brečela a dopadlo to tak ,že nejezdlili ještě 6 letech , protože dítě řvalo v autě jak tur....
Za mne postupně učit a děťátko se postupně všechno naučí....

kakba
•
7. čer 2026

Prejde to. U nas to preslo cca v roce. I tak jsem jezdila. Musela jsem. Dite bylo vedle me, tak jsem ji drzela za ruku, hlavne aby na me videla. Pokud jsem nemusela ridit, delala jsme to jinak a to pak bylo naprosto v klidu.