icon

Jak uklidnit plačícího jedenáctitýdenního kojence?

starostlivytatka
6. říj 2022

Dobrý večer mamky 😉napsala by jsem žena, ale stydí se 😉mám dotaz a snad pomůžete a poradíte, máme 11 týdenního drobka a problém je ten, že přes den neustále řve ale hystericky, když ho utisime tak spinká 15-30minut a potom řev pokračuje 😟hlad nemá, přebaleny je, bříško vyprdene😉na noc zavinujeme a to je v poho ale ty dny jsou psycho, ještě když usne tak chvilku spí a potom jako když vyhodí ručičky a začne plakat nepřestane

pipi_puncocha
6. říj 2022

Mám 3m chlapečka, přes den spí jen v nosítku a musím chodit. Potřebuje kontakt. Mám už druhý takový exemplář. To u vás nefunguje?

aselluska
6. říj 2022

@starostlivytatka to dělal první a trápily ho koliky. I když prděl, měl bolení. Přešlo to asi v 10 týdnech

eithelwing
6. říj 2022

@starostlivytatka A pres den zavinovani nefunguje?
U nas obě děti špatně spaly, hodně plakaly. Bylo to kvůli kiss syndromu. Do odblokování jsme si pomahali různě. Dcera byla schopná usnout v zavinovačce. Spala tak do roku. 🙈
Syn nakonec nejvic spal v kocarku, v noci u prsa.

starostlivytatka
autor
6. říj 2022

@eithelwing přečetl jsem si ten Kiss syndrom😱😱 a nechci strašit ženu, ale tak 5z 10bodu bylo, tudíž se chci zeptat, jak to odstranit 😉

starostlivytatka
autor
6. říj 2022

@pipi_puncocha jj chodit a chodit, jenže žena nemůže,má asi zánět šlach a i zvedat prcka je problém, tudíž když jsem v práci tak má peklo

sirinfirst
6. říj 2022

@starostlivytatka tak zkuste osteodynamiku, nemusí mít přímo kiss syndrom, ale nějakou blokádu mít může. No a pořiďte šátek/nosítko, ať ho nenosí na rukách, mám třetí dítě a nosila jsem všechny, neumím si představit, ja bychom bez šátku fungovali. 🙂

eithelwing
6. říj 2022

@starostlivytatka Souhlas s @sirinfirst, osteodynamika je moc fajn. Nebojte se, že ti terapeuti pracují i se zvířaty. ☺️
Jinak nám vedle osteodynamiky pomohl i Mudr. Popper z Hradce Králové. Dcera měla vyskoceny atlas, u ní především později bylo jasné, že preferuje jen jednu stranu.
Syn byl hlavně dráždivý, hodně zaklanel hlavičku, měl úplně ztuhlou šíji.

Nemusí to být zrovna Kiss syndrom, ale někdy ty děti jsou i povahou takové, že každé nepohodlí komentují jen poradnym řevem. Naši takoví jsou. 😄

Ještě mě napadá, syn se uklidnil, když jsem ho chovala na perovem polstari. Tam jsem mu tak nedrazdila tu šíji.

jjasmina
7. říj 2022

@starostlivytatka a nechce jen kojit a ležet s mámou? My to tak měli, malá byla prostě kontaktní a nalepena na mě furt no

starostlivytatka
autor
8. říj 2022

@jjasmina NN, už nekojime, žena ztratila mléko takže umělé mléko a řve i u ženy, prostě u všech 😉

starostlivytatka
autor
8. říj 2022

Jinak děkuji za tu řadu ohledně té osteodynamika, ve středu jsme už objednání, tak uvidíme 😉

jjasmina
8. říj 2022

@starostlivytatka aha, tak to je škoda

crejzy
8. říj 2022

Můžu se zeptat u toho UM se držíte tabulky na baleni? První syn byl takový, plakal a plakal, a já dodržovala co bylo napsané na UM a tím jsem automaticky vyřadila hlad jako důvod. Samozřejmě jsme nosila cely dny v nositku jinak se to nedalo. Pak se mi narodil druhy syn, opět UM ale na tabulku jsem se vykaslala a nabízela mlicko kdykoli plakal/si rekl a zjistila jsem ze pije úplně jinak než jak je na UM napsáno a krmit jak on chce fungovalo a zdaleka neplakal jako starší. Nosítko máme ale nebylo skoro potřeba. První syn byl na Bebě, druhy na Hipp.

starostlivytatka
autor
10. říj 2022

@crejzy držíme se tabulky, ale nají se a je klid, on si vždycky dá šlofika tak cca půl hodky a pak to začne, takže nám nepřijde, že ba to bylo z hladu 😉

maggiele
10. říj 2022

Dobrý den. Doporučuji zkusit zavinout a houpat v hojdavaku (hacce), nám velmi pomohla. Syn spal do roka před den jen v hacce. Držím palce.