icon

Jak uspat 10m. dítě???

revmelin
27. lis 2020

Máte někdo nějaký tip jak uspat 10 měsíční dítě bez toho, abych přišla o nervy? Když dám malou do kočáru a jdeme na procházku, mám jistotu, že brzy usne. JENŽE já někdy prostě potřebuji být doma a netrajdat po venku s kočárem. Navíc večer odmítám s kočárem jít ven. Abych malou uspala (stále spí 2x denně) tak nastává naprosto šílený maraton a na konci mám vždycky pocuchané nervy. Buď uspávám v šátku / nosítku, ale musím houpat nebo chodit po bytě. Případně rovnou skáču na balóně. Někdy zase zabere houpání v závěsném pytli. Několik měsíců mi malá krásně usínala večer v postýlce při hudbě a promítání hvězd na strop. Od doby co stojí, už v klidu neusne. Každé uspávání se mění v mou noční můru. Zkoušela jsem večer uspávat ve velké posteli při hudbě. Malá se dlouho převalovala a pak usnula. Jenže to taky nejde pokaždé. Protože postel musí být zabezpečena že všech stran. Dítě se totiž donekonečna válí a nejvíce těsně na hraně postele. Takže já mám nervy, ať nespadne, protože ať nohou nebo svou váhou odsouvá židle atd. Myslím, že už jsem vyzkoušela vše - šátek /nosítko, skákání na míči, houpání v závěsném pytli, usínání ve velké posteli, při hudbě, zpívám ukolébavky, nechat vyřvat nemám srdce. Vždycky tak do max. 10 min přijdu. Tohle fakt nedávám. Malá usíná se svým usínáčkem, v pokoji je vyvětráno, je tam chladno a stejně je usínání horor. Přes den to dejmetomu ještě nějak ukočíruju, ale večer už mám nervy nadranc. Máte prosím nějaký tip jak uspat dítě? Děkuji

Strana
z3
jakreb
28. lis 2020

@mdch91 Kazdy ako uzná za vhodne. Ja teda nezaspavam so svojím skoro 13rocnym synom.
@journals Tvoj nazor plne rešpektujem. Ale ako som uz pisala nielen o stasti to je.😉 A ešteže ty vies o com ja ani netusim.👍

veroniqess
29. lis 2020

@jakreb Souhlasím ☺️

Strana
z3