icon

Jak zvládnout dětský večerní pláč a hysterii?

nina2022
21. kvě 2022

Co vám pomáhalo na večerní pláč až hysterický? Jak dlouho u vás trvalo?

Strana
z2
fouskovi
22. kvě 2022

@nina2022 to se musí dávat ještě vítamin D zvlášť v tom není takové potřebné množství

jittuli
22. kvě 2022

@nina2022 Pravděpodobně to bude witching hour, zkoušet všechno a prostě to přežít 😀 www.vnaruci.cz/blog/6_divoke-prokojene-vecery.html

nina2022
autor
22. kvě 2022

@fouskovi mě doktorka řekla že pokud máme biogaiu s D nemáme dávat další D

ekou
25. kvě 2022

@nina2022 fenyklovy caj zkusit

eldoradoh
25. kvě 2022

První tři měsíce na večerní pláč nepomhlo nic.. Pak jako když utne. To přejde 😉, jen vydržet.
Kapičky jsem dávala BabyCalm.

petrulda1
25. kvě 2022

@mourovatakocka dobrý den,také nic nedávám,žádné probiotika a také v nejhorším stavu dávám rourku. Syn má teď 3,5 měsíce,plně kojen. Stále nic nedáváte? Teď poslední dva dny večer a v noci viditelně tlaci ale prd žádný, občas vyjdou ráno. Přemýšlím zda mu opravdu nějaké nedat. Jenomže jsem dávala Espumisan, Biogaia a byl to děs. V MM jsou také probiotika. Spíše hledám někoho kdo je na tom podobně. Nedávám ani vit.D.

petrulda1
25. kvě 2022

@sanyy22 taky používám rourku. Hodně straší tím,že si na to dítě zvykne. Nemůžu se dočkat až začne lozit a prdet

nazka
25. kvě 2022

@nina2022 my toto měli u obou děti, přešlo až když se začaly více hýbat. Kolem 3.mesice?jibak pravidelně 3 hodiny pláče každý večer 🙈

petrulda1
25. kvě 2022

@danvitka jsem na tom stejně, taky nedávám D až začne plazit tak začnu.

alousek99
25. kvě 2022

Já mám zkušenost, že jsou to hysteraky z přetažení. Takže poctivě pravidelně uspávat.

nina2022
autor
25. kvě 2022

@alousek99 teď nám je 6 týdnů a četla jsem, že dítě už spí méně. Takže někdy usne, někdy později po jídle, někdy do dalšího jídla nespí 🥺 ale když zrovna spát nechce tak co dělat 🤦‍♀️🤔

mourovatakocka
25. kvě 2022

@petrulda1 Já už mám obě mláďata větší, takže prdí oba ostošest, déčko a různé vitamíny dostávají, jinak probiotika atd jsem zatím nedávala ani u jednoho.

nina2022
autor
25. kvě 2022

@mourovatakocka nám doktorka řekla ať dáváme Biogaiu

mourovatakocka
25. kvě 2022

@nina2022 To ta naše říkala taky. Starší trpěla na bříško a nejvíc pomáhal čas. A než se s tím popasovala sama, tak rourka. Těch doporučení od doktorky jsem si vyslechla, ale pak jsem si třeba jen přečetla složení a usoudila, že to asi neklapne. Každý mrňous je jiný, ale přejde to časem u všech 🙏

chlapecektehu
25. kvě 2022

@nina2022 ahoj u nás to trvalo snad 8 týdnů pak to postupně ustupovalo teď už brečí jenom když ho uspávám a to jenom chvilku a to mu teď bylo 5 měsíců

sanyy22
25. kvě 2022

@petrulda1 já ji používala od narození do zhruba 4 měsíců, ve dne v noci+ dávala ještě espumisan, a ze dne na den jsem rourku dala pryč a úplně v pohodě.

mollyweasley
25. kvě 2022

Já jsem třeba zjistila, že dcery byly večer přetažené a prostě chtěly spát. Ne se nechat houpat na míči, ne se kojit, prostě mít svatý klid. Uvědomila jsem si to ve chvíli, kdy dcera hodinu řvala, nepomohl šátek, náruč, prso. Nic. Naštvaně jsem ji položila na postel na břicho a nekecám, za tři sekundy spala. Od té doby jsem dávala pozor, aby uspávala večer nejpozději v šest, kdy ještě nebyla přetažená. Platilo to u obou dcer - v šest šly spát, v deset se dokojily, pak znovu ráno v šest a kolem osmi vstávaly.

petrulda1
25. kvě 2022

@nina2022 ta nám nesedla:(

petrulda1
25. kvě 2022

@sanyy22 aha ty jo tak to já dávám jen v noci když je nejhůř. Žádné probiotika nedávám. Je to hnus a nevíš jak pomoci. At už se plazi a prdi o 106 🙂

petrulda1
25. kvě 2022

@mollyweasley tyyy jooo tak to je super!!! A je pravda,že začíná už kolem 18 být takový nesvuj a ja si říkám,že aspoň do 19 at vydrží. Nic zítra dávám spát v 18 a uvidim co bude 🙂 děkuji za radu

mollyweasley
25. kvě 2022

@petrulda1 Já myslím, že ne všechno brečení u miminka jsou prdy, stejně jako dítě může mít teplotu, aniž by mu rostly zuby...

marketka_m
25. kvě 2022

@mollyweasley taky pomalu zjistuji ze maly neumi usnout proto tak rve... Mas asi pravdu..

Strana
z2