Jak zvládnout dětský večerní pláč a hysterii?
Co vám pomáhalo na večerní pláč až hysterický? Jak dlouho u vás trvalo?
@nina2022 Pravděpodobně to bude witching hour, zkoušet všechno a prostě to přežít 😀 www.vnaruci.cz/blog/6_divoke-prokojene-vecery.html
První tři měsíce na večerní pláč nepomhlo nic.. Pak jako když utne. To přejde 😉, jen vydržet.
Kapičky jsem dávala BabyCalm.
@mourovatakocka dobrý den,také nic nedávám,žádné probiotika a také v nejhorším stavu dávám rourku. Syn má teď 3,5 měsíce,plně kojen. Stále nic nedáváte? Teď poslední dva dny večer a v noci viditelně tlaci ale prd žádný, občas vyjdou ráno. Přemýšlím zda mu opravdu nějaké nedat. Jenomže jsem dávala Espumisan, Biogaia a byl to děs. V MM jsou také probiotika. Spíše hledám někoho kdo je na tom podobně. Nedávám ani vit.D.
Já mám zkušenost, že jsou to hysteraky z přetažení. Takže poctivě pravidelně uspávat.
@petrulda1 Já už mám obě mláďata větší, takže prdí oba ostošest, déčko a různé vitamíny dostávají, jinak probiotika atd jsem zatím nedávala ani u jednoho.
@mourovatakocka nám doktorka řekla ať dáváme Biogaiu
@nina2022 To ta naše říkala taky. Starší trpěla na bříško a nejvíc pomáhal čas. A než se s tím popasovala sama, tak rourka. Těch doporučení od doktorky jsem si vyslechla, ale pak jsem si třeba jen přečetla složení a usoudila, že to asi neklapne. Každý mrňous je jiný, ale přejde to časem u všech 🙏
@nina2022 ahoj u nás to trvalo snad 8 týdnů pak to postupně ustupovalo teď už brečí jenom když ho uspávám a to jenom chvilku a to mu teď bylo 5 měsíců
Já jsem třeba zjistila, že dcery byly večer přetažené a prostě chtěly spát. Ne se nechat houpat na míči, ne se kojit, prostě mít svatý klid. Uvědomila jsem si to ve chvíli, kdy dcera hodinu řvala, nepomohl šátek, náruč, prso. Nic. Naštvaně jsem ji položila na postel na břicho a nekecám, za tři sekundy spala. Od té doby jsem dávala pozor, aby uspávala večer nejpozději v šest, kdy ještě nebyla přetažená. Platilo to u obou dcer - v šest šly spát, v deset se dokojily, pak znovu ráno v šest a kolem osmi vstávaly.
@mollyweasley tyyy jooo tak to je super!!! A je pravda,že začíná už kolem 18 být takový nesvuj a ja si říkám,že aspoň do 19 at vydrží. Nic zítra dávám spát v 18 a uvidim co bude 🙂 děkuji za radu
@petrulda1 Já myslím, že ne všechno brečení u miminka jsou prdy, stejně jako dítě může mít teplotu, aniž by mu rostly zuby...
@mollyweasley taky pomalu zjistuji ze maly neumi usnout proto tak rve... Mas asi pravdu..

@nina2022 to se musí dávat ještě vítamin D zvlášť v tom není takové potřebné množství