icon

Je život s třemi dětmi opravdu náročný?

pilzzee
15. led 2026

Caute decka. Tak se nam jaksi vyskytlo treti dite na ceste a musim si klast hromadu hormonalne jebnutych otazek...

1) Muze mit normalni clovek 3 deti, nebo je to jenom pro skalni fanousky materstvi, co nenavidi svoje zamestnani?
2) Nebude mi pripadat jako pate kolo u vozu? Nebudou se ty starsi deti (rozdil tam bude 3 a 6 let) citit omezovani kvuli nemu?
3) Budu moct vubec normalne pracovat, aniz bych se zblaznila?
4) Budeme mit kluk-holka-holka, nebudou na sebe ty holky zarlit a nebude se mezi nema kluk citit blbe?
5) Nebudou na me lidi koukat jak na blazna? Porad se nemuzu zbavit dojmu, ze chlap se trema detma vypada jak hrdina, zenska zase jako chudak.
6) Taky mam pocit, ze tri deti mivali naposledy nasi rodice a ted uz je to opravdu rarita (ve stredni a vyssi tride). U druheho se me nikdo neptal, jestli bylo planovane *facepalm*

P.S.
Podotykam, ze vsechny nase deti jsou chtene a misto i penize na ne mame (i kdyz to treti bylo takovy ze "nic by se nestalo, kdyby neni")😀

Dalsi P.S., ano, ptam se naprosto vazne 😀

Strana
z3
pilzzee
autor
18. led 2026

Decka, moc dekuju za zkusenosti a podporu <3 Mne taky dost nepridava to, ze u prvnich dvou jsem ani nevedela, ze tam jsou, zato u teto mam uz od 8. tydne nevolnosti (nastesti bez zvraceni), takze je mi vetsinu dne blbe, jsem zavisla na jidle a pupek mam dvakrat takovej nez u tech predtim, a to jsem teprv 14. tyden 😀 Ve chvilich, kdy je mi dobre a decka mi zrovna neskacou po hlave mi to vzdycky zacne premyslet mnohem pozitivneji! Nejvic se bojim toho batoleciho obdobi a hlavne toho bordelu, co ty decka delaj. Jinak se tesim, az se s nima budu ucit do skoly, ani vodeni na krouzky mi nevadi, nejhorsi je s nima sedet doma a videt jak vsechno nici, a tam uz je jedno, jestli je jedno nebo treba 4 😀

Strana
z3