icon

Kdy přestanou děti s častou masturbací?

6. črc 2023

Není to problém jen se chci optat kdy to u vašich dítek přestalo? Nejdřív začala v autosedačce a teď mi ,,odjíždí” nohy. 😅 je to vtipné!! Samozřejmě jí vysvětluji že se to dělá v soukromí ale nemyslím si že to ještě chápe 😄

ivkasolavova
6. črc 2023

Dítě nechápe co je soukromí a když to na ně přijde tak to přijde . Mladší má 6 a věčně má ruku v trenkách i ve školce všude 😀 starší jakoby zatínal nevím jak to popsat

marketa1218
6. črc 2023

Čtyřletá to také dělá, prostě poznávají svoje tělo. Určitě jsme nebyli jiní 😁

guliii
6. črc 2023

Je to přirozené, prostě poznává svoje tělo, přestanou s tím možná někdy v důchodovém věku? 🤷😂 Těžko říct. Nezbývá než vysvětlovat, že se to dělá v soukromí, syn to začal chápat teď kolem 4 let, ale do jeho soukromí patříme i my. Před námi se nestydí, ale jsem ráda, že na veřejnosti to nedělá.

cilkat
7. črc 2023

Syn někdy kolem tří a půl začal akceptovat že "tulíme se, jen dokud oba chceme" (masturboval s oblibou o moje koleno) ... někdy kolem pěti let k tomu přestal potřebovat mě. Ale používá to jako uklidňovák, když je nervozní... takže ve stresových situacich jako třeba příchod do nové školky... Dělá to podvědomně, po upozornění ji vytáhne.