Kdy skončí pláč při večerním usínání?

nika110818
8. říj 2021

Prosim, kdo mate zkusenost-miminko 4M kazdy vecer pri usinami chyti hystericky zachvat place 10-20 minut. Trva to uz mesic. Prosim, kdy to asi skonci? Rve mi srdce, jak place. Diky

izzylka
8. říj 2021

@nika110818 vasaďte vigantol pokud berete a nahraďte jiným vit D....

izz76
8. říj 2021

@nika110818 A nejde nijak utesit? Chovat, kojit?

jjasmina
8. říj 2021

@izzylka kde berete jistotu, že to je 100% Vigantol? Když pláče jen večer

izzylka
9. říj 2021

@jjasmina tak mě po tom syn řval jen večer .... po vysazení najednou klid 🤷🏻‍♀️ ono za zkoušku nic nedá 🤷🏻‍♀️

ellyem
9. říj 2021

Nám malý brečí denně několik hodin, co bych dala za 20 minut 🥺 A nemyslím si, že je to Vigantolem. Brečel nám takhle, i když jsme mu ho nedávali.

nikishkaaaa
9. říj 2021

@izzylka jen je dobré si uvědomit, že Vigantol je jediný vitamín D registrovaný jako LÉK a ne jen DOPLNĚK STRAVY! Pracuji v lékárně a rozdíl mezi léky a doplňky stravy je obrovský. A vitamín D u malých dětí je velice důležitý, o období teď bez slunička nemluvě. Omlouvám se za přednášku, ale doporučovat vysazení léku bez pediatra, je velice nešťastné. Hezký den!

izzylka
9. říj 2021

@nikishkaaaa tak já to tenkrát s dr konzultovala 🙈 doporučila jiné D a bylo to 🤣 sorry, ale vigantol je fakt humus největší 🙈
Krom toho, přednášku jsem od lékárnice dostala taky...řvala na mě přes celou lékárnu, jak kdybych to dítě chtěla zabít 🤦🏻‍♀️ 🤣
Byla to pro paní jen jedna z rad, co zkusit....nejsme jediný, kdo měl s vigantolem problémy 🙂

alubif
9. říj 2021

Jmenuje se to večerní neklid, v tomto věku to děti prostě tak mají, mozek se rozvíjí a zpracovává moc zážitků a neumí si s tím poradit, tak to řeší pláčem. Jinak nechte ho plakát, buďte blízko, mazlete, ale nic násilím. Nic mu necpete (dudlík, prso, mlíko...), nenutte ho spát, nekoupejte...prostě počkejte až se uklidní. Přejde to. Dcera to tak měla od 2-4 měsíců. V 7 večer začla a plakala třeba až do 10 večer.

evinahosta
9. říj 2021

Ja bych to hned na vigantol nesvadela 🙂 syn mi takhle v tomhle obdobi taky brecel, kazdy vecer cca pul hodiny, podle me neumel jinak zpracovat vjemy za cely den, proste se ze vseho “vyřval” … bylo to neprijemne, ale pominulo to🙂 rekla bych kolem pul roku, mozna pozdeji?
Dnes ma dva roky a obcas, kdyz se moc pretahne a je toho za cely den moc, tak se vecer takhle vybreci a pak v klidu usne 🙂

jjasmina
9. říj 2021

@izzylka u nás pouze noční neklid, Vigantol jsem určitě nevysadila

nika110818
autor
9. říj 2021

Moc vam vsem dekuji. Mala vigantol nebere, takze tim to nebude, spis bych to typla jak jste psali, ze potrebuje profiltrovat emoce. Dekuji vam.

nikishkaaaa
9. říj 2021

@izzylka já jen říkám, že bez konzultace s lékařem (o které, ve Vašem příspěvku není ani zmínka) mi příjde nevhodné doporučovat LÉK vysazovat. Jak jsem psala, vitamín D má ve vývoji dítěte důležitou roli. To, že na Vás lékárnice řvala není v pořádku, ale poučit o tom, že Vigantol s jiným vitamínem D je nesrovnatelný, Vás musí. 😉 Sama jsem maminka 2 dětí a druhá 2 měsíční dcerka mi také křičí i 3 hodiny v noci, jen ať víte, že mám i pohled maminky, nejen lékárnice 😉 hezký den.