PROBLÉMY SE SPANÍM. Co se vám osvědčilo u dětí?

nikitka2323
7. kvě 2021

Maminky co se vam odvedcilo pro lepsi spani mimca? Syn ma problem s usinanim a casto se v noci budi

jjasmina
7. kvě 2021

@nikitka2323 malá má skoro 15 měsíců a trochu se to zlepšilo až teď a nic nepomahalo, záleží kolik mu je no. U nás pomáhá, čím min se v noci kojí, tím míň se budí 🙂

zrzinda
7. kvě 2021

My máme dvouměsíční miminko. Dáváme ji spát mezi 8-9. Vždycky zatahneme rolety, aby měla tmu. V repraku pustíme sumeni moře. Dáme ji spát s dudlikem tedy (bez nej neusne). V 99% usne krasne sama, vůbec nemusíme uspavat. Pokud je plactiva, tak jsme s mužem samozřejmě u ni.
Nechtěla jsem si dite naučit, ze neusne jinak než nošením/houpanim, tak jsme to vyřešili takhle. A musím říct, ze to fakt funguje (klep, klep 😊). Většinou usne kolem 9 a budí se ve 4 ráno na kojení. U prsu pak usne a spi třeba až do 8.
Takže za mě zkusit tmu a bily šum 😊

zrzinda
7. kvě 2021

Ještě abych dodala - malou mám před spaním u sebe, mazlime se, hladim ji, ale nemame například pustenou televizi, ani rozsvicene hodně světlo. Proste večer už je klid, žádné podněty, které by ji mohly rušit.
Většinou se při kojení uklidní, my ji přeneseme do postýlky, kde ji dáme na chvíli dudlik, ona se uspi a my dudel vyndame 😊

lentilkah
7. kvě 2021

Maleho zlobily prdy a pak zuby, takze zacal lepe spat az cca ve dvou letech kdy je mel vsechny venku a take pomohlo, kdyz si zrusil spanek po obede.

aneta_v
7. kvě 2021

@nikitka2323 trpělivost a čas 😎

drakenn
7. kvě 2021

Kolik je synovi?

vikaleo
12. kvě 2021

@nikitka2323 Dobry den, vetsinou pomuze uprava denniho rezimu a zmena zpusobu ukladani.