icon

Řvoucí dítě. Poradíte, prosím?

coolca
12. únor 2021

Prosím o radu, povzbuzení, cokoli...syn 5 a půl měsíce neustále řve. Pokud ho zrovna nenosim, nebo nesedim vedle něj a on do mě může kopat, tak ječí. Po chvíli začne rudnout, modrat a dusit se v jakém je amoku,takže ho zase musím vzít do naruce. V nosítku být nechce. Jen se chovat. Přes den téměř nespí,takže o věnování se starší dceři nebo možnosti něco uvařit, ani nemluvím. Postupem času se to nemění, nelepší. Ano vím,že budete psát,že je ještě malý a potřebuje mě,ale toto fakt už takto nejde. Příští týden se stěhujeme a já absolutně netuším,kdy nás budu balit a uklízet....

Strana
z2
ivina33
13. únor 2021

Zažila sem si s druhým synem a nepomohlo nic, prostě jen nosit a nosit, jinak řev. Zlepšil se až když zacal chodit v 11.mesicich. Ale i teď pomalu v roce a půl vyžaduje hodně pozornosti. Není to takové to pohodové batole co si samo vyhraje. Člověk si zvykne 🙈 přeji pevné nervy a ať se to zlomí dříve než u nás 💪😅

coolca
autor
13. únor 2021

@barumrallyebum v noci spí krásné sám v postýlce. Pokud bych si ho dala do postele, nevyspim se. A to by už byl konec. 🤦‍♀️

Strana
z2