icon

Je tu maminka žijící v Německu? Měla bych prosbu

karolinka1991
29. kvě 2021

Ahojte,

chcela by som sa opýtať, či je tu maminka žijúca v Nemecku, ktorá by mi bola ochotná - samozrejme po zaslaní peniažkov vopred na účet za všetko z mojej strany - objednať niečo z nemeckej stránky a poslať na SR? Bohužiaľ nemáme v Nemecku ani rodinu, ani známych a na slovenskom modrom koníku som ani po týždni nenašla žiadnu ochotnú maminku :(
Súrne to zháňam a hoci pri objednávaní bolo na výber aj Slovensko ako krajina doručenia, vo finálnom kroku mi to oznámilo, že na SR nedoručujú :(

Bola by som Vám veľmi veľmi vďačná, lebo to zháňam dosť súrne a už dlho hľadám niekde na SR ekvivalent, len nič vhodné som nenašla - všetko len asi 4x tak drahé.

Ďakujem moc 🙂

P.S. Na slovenskom modrom koníku máme veľa veľa hodnotení - môžete si pozrieť, že som zodpovedná osôbka. Tuším aj tu na českom asi 2, lebo tu nie som aktívna.

marselina
29. kvě 2021

@karolinka1991 záleží o co se jedna, mam v Německu manžela

karolinka1991
autor
29. kvě 2021
marselina
29. kvě 2021

@karolinka1991 pošlu muži aby se podíval, ale nic neslibuju ju

kekita
29. kvě 2021

@karolinka1991 a neni jednodussi si zajit do vodo-topo, tam si koupit 3/4 kolena a trubky a sama si to smontovat - urcite te to vyjde levneji a muzes si to udelat podle sebe...

j.a.n.i
30. kvě 2021

@kekita Jasné a krom trubek si k tomu koupi jeste rezacku, zavitnik a svarecku a se vsim bude umet z fleku delat.

kekita
30. kvě 2021

@j.a.n.i nepotrebujes zavitnik-na netu sezenes jakykoliv rozmer uz se zavitem. A kdyz si to koupi v nejakem mensim vodo-topo, tak by ji to tam mohli i uptavit (u nas ti to na pozadani normalne riznou).

j.a.n.i
30. kvě 2021

@kekita Jasně, jako že prodávají libovolnou délku, která má na obou stranách závit 😎 a k tomu ještě konce s patkou pro přidělání do zdi, taky nejlépe se závitem. Jo a všechno to jestě bude už s povrchovou úpravou, ne?
Jako jo, věřím, že kdo má vybavenou dílku, nářadí a šikovné ruce, tak to zvládne vyrobit za méně peněz, ale radit to ženský, která shání někoho, ke komu by to šlo poslat, je fakt maličko mimo.

kekita
30. kvě 2021

@karolinka1991 jinak, jak jsem hledala ty trubky, tak jsem nasla 2 firmy u nas:
Walteco rusticline
Ideaface pipedesign (nevim, jestli muzu vkladat odkazy, tak radsi pisu jenom nazvy)
Kdyz se u nich podivas na jednotlive komponenty a poskladas si to sama, tak te to vyjde na podobnou cenu, jako v tom kauflandu. Navic ta ideaface ma trubky ve velikosti skoro po 1cm.

kekita
30. kvě 2021

@j.a.n.i predstav si ze ano
https://ideaface.cz/produkt/ocelova-trubka-se-z...
V tom vodo-topo je to bez upravy, ale zase levnejsi...

mimi1004
30. kvě 2021

@kekita Paní žádá něco úplně jiného. Jsou to snad její peníze.

kekita
30. kvě 2021

@mimi1004 pani psala, ze to potrebuje rychle a hleda alternativu na slovensku a nemuze ji nikde sehnat, tak jsem ji poslala tip, kde to muze koupit u nas... Nikomu zadne penize neberu a vubec nechapu tvuj komentar...

j.a.n.i
30. kvě 2021

@kekita No, furt mi vychází, že buď je to plus mínus za stejnou cenu nebo musím mít nářadí. Ale za odkaz na shop díky 🙂 tam si myslím vyberu já.

karolinka1991
autor
31. kvě 2021

@kekita
@j.a.n.i Ahojte, dakujem velmi pekne - vazim si, ze ste sa ozvali. Veru, ja zrucna velmi nie som, do toho mam doma 2 male deti plus novorodenca, takze ani toho casu moc nazvys (radsej by som teda obednala uz hotove), ale ak by som nic ine nezohnala, tak sa na to s muzom mrkneme, on by to hadam zvladol 🙂 zatial dakujeme