Německo porod. Rodil tam někdo? Můžu si vybrat na přání porod CS?

mirkajano
1. zář 2020

Ahoj maminky je tady nějaká maminka která rodila v Německu? Já budu rodit poprvé v Německu.jen se chci zeptat pri maminky si můžeme vybrat ako chceme rodit pri můžeme rodit na přání i císařským řezem.je to pravda .?má někdo zkušenosti 😊 děkuji za každou informaci.Mirka.

mzacikova
1. zář 2020

Tak o Německu nemůžu asi nic říct, rodila tam známá, ale to už je spousta let.. Ale nechápu to, vybrat si dobrovolně císaře 🤦‍♀️ to mi přijde šílený teda.

mirkajano
autor
1. zář 2020

Já nechci určitě rodit císařem .jen jestli je to ták že si mami můžu na přání . říct o císařský řez...

veronicka89
1. zář 2020

@mirkajano ano může, ale vše záleží na městě - porodnici... Jsou porodnice více zaměřené na přírodní průběh, potom jsou porodnice kde to jede jak v 60.letech cak cak... Neřeší se nic... Potom mají různé porodní domy kde je úplně jiný přístup 🙂

Držím palce ať dobře vybereš 🙂

ai30
1. zář 2020

@mirkajano Zalezi na porodnici. Ale uplne to nechapu, kdyz nechce rodit cisarem, tak proc resis, jestli muzes rodit na prani cisarem?

mirkajano
autor
1. zář 2020

@ai30 jenom se informují.nic víc . Není natom nic špatně 😊

mirkajano
autor
1. zář 2020

@veronicka89 děkuji .za info ..já jsem v městě Coburg...

radulka57
1. zář 2020

@mirkajano bydlím u Mnichova , já tu rodila 2x, a budu potřetí, ano můžeš si tu vybrat jak chces rodit, já ale vždy preferuju přirozenej 🙂 snad mi to vyjde i potřetí. Jinak co se týče zdravotnické péče při porodu, je to tu super.

mzacikova
1. zář 2020

@mirkajano To samozřejmě nebylo myšleno konkrétně na Vás 😊 Myslím jen, že nechápu ty ženy, co se pro toto dobrovolně rozhodnou.

mirkajano
autor
1. zář 2020

@radulka57 děkuji mockrát.