icon

Co si myslíte o té celé situaci ohledně Patrika Hezuckého?

3. pro 2025

Ahoj,

mám tohoto moderátora, ale i Leoše, ráda a už roky je poslouchám každý den cestou do práce. Proto mě na jednu stranu mrzí, že je Patrik v takovém stavu, ve kterém je, ale zároveň mě i štve, že se tom tak často a všude mluví bez toho, aniž by se řeklo, co mu je? Je to prostě takové zvláštní - na jednu stranu ho člověk lituje, ale zase nevíme, co mu je a přitom bychom to chtěli vědět, ale zase je to každého osobní věc. Tak mě zajímá, jak to máte vy? Co si o tom celém, jak je to prezentované, myslíte?

A ještě si neodpustím na závěr, já si představit jako jeho manželka nebo jiný blízký, že každý den takové články čtu, tak mě odvezou.

Strana
z2
petlep
Dnes v 07:08
@lvl16

@petlep Jo, mně taky. Ale nevím, na kolik je tohle vina Patrika a jeho okolí :(. Novináři jsou hyeny, čekají před nemocnicí…

@lvl16 tak novinari bohuzel asi hyeny jsou, ja to moc neresim. Ale castecne je to holt bohuzel minus za to, ze se Patrik, Leos , Evropa do toho rozhodli jit takto. Je mi lito, ze je Patrik nemocny ale na druhou stranu tolik lidi je nemocnych, o kterych nemame vubec tuseni...

petlep
Dnes v 07:13

Obcas se divim kolik toho lidi resi, ja mam takovych osobnich starosti a veci, ktere se tykaji me rodiny, lidi z meho okoli, ze se nemuzu zaobirat vsim co se stane v ceskem rybnicku. A rodina je pro me rozhodne dulezitejsi. A aby to nevypadalo jinak jsem bohuzel velice citlivy, empaticky a nesobecky clovek. Tak jeste se blizi Patrikuv konec at to probehne co nejklidneji, hlavne s co nejmensimi bolestmi.

petlep
Dnes v 07:14

ne jeste ale jestli

autor
Dnes v 07:22
@escapelle

@maciceksta tak to si delas prdel???i kun se zaradil mezi zumpu spolecnosti 🤮🤮🤮🤮

@escapelle O žumpě bych mluvila spíš u médií, která to točí každý den, ne u lidí, kteří se jen baví o někom, koho rádi poslouchají. Diskutujeme úplně normálně o někom, koho dlouhodobě sledujeme. Takové články jsou všude, tak asi není divné, že se o tom bavíme i tady na koni ne? Fakt není nutné hned urážet. V práci se o tom s kolegy taky bavíme, i to je podle tebe špatně? Co už bys každého zařadila k žumpě, protože ti nesedí, o čem se baví a co probírá?

maciceksta
Dnes v 07:24
@escapelle

@maciceksta tak to si delas prdel???i kun se zaradil mezi zumpu spolecnosti 🤮🤮🤮🤮

@escapelle No nechtěla jsem to napsat takhle natvrdo. Ale jako jo. Masakr. Zviditelnit se za každou cenu. Vůbec jsem tu stránku nerozklikla raději, ani teď to znovu hledat nebudu. Jen si teď říkám, jestli je to fakt ofiko stránka MK nebo jen nějaký fejk profil...

maciceksta
Autor odpověď smazal
maciceksta
Dnes v 07:29
@anonym_autor

@escapelle O žumpě bych mluvila spíš u médií, která to točí každý den, ne u lidí, kteří se jen baví o někom, koho rádi poslouchají. Diskutujeme úplně normálně o někom, koho dlouhodobě sledujeme. Takové články jsou všude, tak asi není divné, že se o tom bavíme i tady na koni ne? Fakt není nutné hned urážet. V práci se o tom s kolegy taky bavíme, i to je podle tebe špatně? Co už bys každého zařadila k žumpě, protože ti nesedí, o čem se baví a co probírá?

@anonym_autor A tobě to příjde v poho, že MK vezme tvoje příspěvky a udělá si z toho své bulvární okénko? Mě to přijde docela za hranou.

autor
Dnes v 07:38
@maciceksta

@anonym_autor A tobě to příjde v poho, že MK vezme tvoje příspěvky a udělá si z toho své bulvární okénko? Mě to přijde docela za hranou.

@maciceksta Chápu, že to někomu nemusí sedět, ale tohle je veřejná diskuze, takže to může sdílet kdokoliv a buď to udělá koník anebo si tuto diskuzi vezme někdo jiný a použije ji, protože může, je veřejná. A teda, co tě tak šokovalo prosím te? když jsem se na jejich FB dívala, mají tam i soutěže, testování a jiné hezké věci, tak proč myslíš hned fejk profil?

maciceksta
Dnes v 07:48
@anonym_autor

@maciceksta Chápu, že to někomu nemusí sedět, ale tohle je veřejná diskuze, takže to může sdílet kdokoliv a buď to udělá koník anebo si tuto diskuzi vezme někdo jiný a použije ji, protože může, je veřejná. A teda, co tě tak šokovalo prosím te? když jsem se na jejich FB dívala, mají tam i soutěže, testování a jiné hezké věci, tak proč myslíš hned fejk profil?

@anonym_autor Příjde mi to ubohé, že se MK snaží zviditelnit právě na tomhle. To je to, co mě šokoju. Tak jo, právě jsem jsem si ten profil otevřela. Beru zpět, je to tedy ofiko profil. Asi by mi přišlo lepší, kdyby to byl fejk. Jiné přísvěvky tam nemají téměř žádný dosah, jsou bez komentařů atd. Ale tohle je asi tutovka no. Za mě trapas, sorry. A jestli je tohle standard, docela začínám chápat, proč tu anonymové zakládají kontroverzní diskuze jednu za druhou 🙂

miryp
Dnes v 08:00
@anonym_autor

Když teď odhlédnu od faktu, že se MK přidává k té nechutné štvanici, což považuji za naprosté dno a vezmu to čistě z pohledu uživatele MK, pak bych očekávala, že chce-li MK vynášet diskuze z MK na jinou sociální síť, měl by o tom své uživatele minimálně upozornit ve VPP. Nic takového tam nevidím. A když už to dělat chce, očekávala bych, že zde zajistí uživatelům možnost, aby se sami rozhodli, zda diskuzi založí jako veřejnou, nebo pouze pro registrované uživatele MK.

escapelle
Dnes v 08:04
@anonym_autor

@anonym_autor já nemluvím o vás/nás,které se tady bavíme!!!ale koni,který to vezme,placne na fb s top komentarem!

autor
Dnes v 08:27
@miryp

Když teď odhlédnu od faktu, že se MK přidává k té nechutné štvanici, což považuji za naprosté dno a vezmu to čistě z pohledu uživatele MK, pak bych očekávala, že chce-li MK vynášet diskuze z MK na jinou sociální síť, měl by o tom své uživatele minimálně upozornit ve VPP. Nic takového tam nevidím. A když už to dělat chce, očekávala bych, že zde zajistí uživatelům možnost, aby se sami rozhodli, zda diskuzi založí jako veřejnou, nebo pouze pro registrované uživatele MK.

@miryp tak k tomu se už musí vyjádřit admini, jestli musí nebo nemusí, to já nevím. Kdyby někdo chtěl soukromou diskuzi tak může jít do skupin nebo to řešit v krátké zprávě pro registrované. I to je cesta. Ale jinak si kdokoli na internetu může s veřejným obsahem dělat prostě cokoli.

Strana
z2