icon

Co si myslíte o té celé situaci ohledně Patrika Hezuckého?

3. pro 2025

Ahoj,

mám tohoto moderátora, ale i Leoše, ráda a už roky je poslouchám každý den cestou do práce. Proto mě na jednu stranu mrzí, že je Patrik v takovém stavu, ve kterém je, ale zároveň mě i štve, že se tom tak často a všude mluví bez toho, aniž by se řeklo, co mu je? Je to prostě takové zvláštní - na jednu stranu ho člověk lituje, ale zase nevíme, co mu je a přitom bychom to chtěli vědět, ale zase je to každého osobní věc. Tak mě zajímá, jak to máte vy? Co si o tom celém, jak je to prezentované, myslíte?

A ještě si neodpustím na závěr, já si představit jako jeho manželka nebo jiný blízký, že každý den takové články čtu, tak mě odvezou.

Strana
z2
chumlee71
3. pro 2025

@anonym_autor mě osobně to přijde divný. Když nechtějí říct diagnózu(samozřejmě je to jejich věc),tak ať ho kazdy den i několikrát denně nevystavují na internet. Nevím jestli je to kvůli pozornosti nebo proč. Ale já mít manžela možná na smrtelné posteli,tak bych chtěla mít klid. Vydala bych prohlášení a tím by to haslo. Ale samozřejmě mu přeji ať se vyléčí 🍀🍀🍀

petlep
3. pro 2025

Zda se mi to cele velice.. podezrele az nerealne.. s ohledem na zenu pana Hezuckeho.

autor
3. pro 2025
@chumlee71

@anonym_autor mě osobně to přijde divný. Když nechtějí říct diagnózu(samozřejmě je to jejich věc),tak ať ho kazdy den i několikrát denně nevystavují na internet. Nevím jestli je to kvůli pozornosti nebo proč. Ale já mít manžela možná na smrtelné posteli,tak bych chtěla mít klid. Vydala bych prohlášení a tím by to haslo. Ale samozřejmě mu přeji ať se vyléčí 🍀🍀🍀

@chumlee71 přesně tak to vidím i já. Dnes na mě vyskočil článek, že je mu podáván morfin a hned jsem si pomyselala, že to je teda už asi dost silný utlumovák bolestí v terminálních stádiích různých (hlavně onko nemocí), aspoň co já o tomto vím. Kdyby rovnou napsali radši, co mu je, ale takto má člověka fakt pocit, že jde více o senzaci, co je jinak v souvislosti s nemocí dost na nízké úrovni.

kakba
3. pro 2025

Pokud je na morfiu a co posloucham rano v aute, ocekavam spatnou zpravu v nejblizsich dnech. Dle toho jak vypada, bud slinivka nebo jatra. Kaudy at si domysli sam.

1pomnenka
3. pro 2025

Je celý žlutý, zešpičatěl mu nos i brada, na morfiu, takže paliativní léčba, nelze se uzdravit. Odhaduji slinivku a metastáze. Měli jsme v rodině ( 44 let ) a neléčili.

petlep
3. pro 2025
@1pomnenka

Je celý žlutý, zešpičatěl mu nos i brada, na morfiu, takže paliativní léčba, nelze se uzdravit. Odhaduji slinivku a metastáze. Měli jsme v rodině ( 44 let ) a neléčili.

@1pomnenka jestli to tak je tak jeho zene a jeste maji male dite.. fakt nerozumim.

anonym_c289bd
3. pro 2025

@anonym_autor Patrik je těžce onkologicky nemocný a selhávají mu játra. Tohle divadlo je zřejmě jeho poslední přání, které mu Leoš pomáhá plnit. Show must go on. Tak mu ho přejde. Už brzy bude konec.

autor
3. pro 2025
@anonym_c289bd

@anonym_autor Patrik je těžce onkologicky nemocný a selhávají mu játra. Tohle divadlo je zřejmě jeho poslední přání, které mu Leoš pomáhá plnit. Show must go on. Tak mu ho přejde. Už brzy bude konec.

@anonym_c289bd touto optikou jsem se na to ještě nepodívala, ale připouštím, že to může být tohoto šoumena poslední přání - prostě šou do poslední chvilky, protože jiná cesta není. Tímto žil (žije), tak až do poslední kapky.

smajlinka
3. pro 2025

A pokud by byl onko pacient, tak nemusí ležet v nějakém onko centru? Že právě leží v obyč nemocnici...

hezz17
3. pro 2025
@smajlinka

A pokud by byl onko pacient, tak nemusí ležet v nějakém onko centru? Že právě leží v obyč nemocnici...

@smajlinka nemusi

autor
3. pro 2025
@smajlinka

@smajlinka určitě nemusí, je to v podstatě nemoc jako každá jiná. Jen tedy ten jeho vzhled, žlutý až šedý, je dost znepokojující a po tom, jaké mám já zkušenosti, se přiláním také ke slinivce nebo játrům.

1pomnenka
Autor odpověď smazal
patypresdevaty
3. pro 2025

Vidím to na poslední dny/hodiny, tipuji rakovinu.
Umí to být hodně rychlé, kamarád letos zemřel 3 týdny od diagnózy a to nešlo o žádné podcenění stavu, ale prostě velmi rychlý progres.
Ale proč tenhle cirkus kolem, tomu nerozumím.

xxx3d
3. pro 2025

...že je to hodně špatný a maximálně náročný jak pro jeho ženu a syna, tak pro Leoše a že jsou oba skvělí v tom, jak jsou mu co nejblíž a věřím, že to je extrémně emotivně náročný.
a já osobně vůbec nepotřebuji vědět, co je to za nemoc, plně respektuji, že to neřekl, neřekli.

miryp
3. pro 2025

Myslím si, že by se bulvár a veřejnost měly přestat chovat jako supi. Vsadím se, že toto chování je přesně důvod, proč o své nemoci nemluvil. Jediné, co teď potřebuje, je klid a blízkost svých nejbližších...

petlep
3. pro 2025
@miryp

Myslím si, že by se bulvár a veřejnost měly přestat chovat jako supi. Vsadím se, že toto chování je přesně důvod, proč o své nemoci nemluvil. Jediné, co teď potřebuje, je klid a blízkost svých nejbližších...

@miryp jestli potřebuje klid tak proč to dávali do rádia...

barmil
3. pro 2025
@miryp

@miryp pokud chce klid, proč je to online na Insta a na rádiu ?

mysh_me
3. pro 2025
@miryp

@miryp no divne je na tom prave to, ze kdyz potrebuje hlavne ten klid a sve nejblizsi, tak to vysilaji do radia (!) kazdy den (!) pro celou republiku… tak pokud chci soukromi a nechci zverejnit diagnozu (legitimni rozhodnuti), tak proc kazdy den delam zive vstupy z nemocnice a muj nejblizsi kamos o me hodiny vypravi do medii?

escapelle
3. pro 2025

Já bych v první rade nesoudila co Patrik dela nebo nedela.predpokladam,ze nikdo z nas jeste neumiral tak nemuzeme rict,co bysme sami delaly a co je nebo neni spravne.
Nekteri se do poslední chvíle nechteji vzdat toho,co celý život milovali.kdyz byl nekdo rybar,sleduje porady o rybach.kuchar kecá z postele manzelce do vareni. Patrik celý život bavil lidi.
Má ležet,koukat do stropu a premyslet nad tím,že tady za chvíli nebude?
Myslím si,že rozhovory žádné nedává . všechno je to vymyslene nebo vykradane,takže do medii se sám necpe.
Doprejte mu,at dela co ho baví do posledního dechu❤️

petlep
3. pro 2025
@escapelle

Já bych v první rade nesoudila co Patrik dela nebo nedela.predpokladam,ze nikdo z nas jeste neumiral tak nemuzeme rict,co bysme sami delaly a co je nebo neni spravne.
Nekteri se do poslední chvíle nechteji vzdat toho,co celý život milovali.kdyz byl nekdo rybar,sleduje porady o rybach.kuchar kecá z postele manzelce do vareni. Patrik celý život bavil lidi.
Má ležet,koukat do stropu a premyslet nad tím,že tady za chvíli nebude?
Myslím si,že rozhovory žádné nedává . všechno je to vymyslene nebo vykradane,takže do medii se sám necpe.
Doprejte mu,at dela co ho baví do posledního dechu❤️

@escapelle ať si každý dela co chce stejně tak ať si každý mysli co chce.

janule0123
3. pro 2025
@barmil

@miryp pokud chce klid, proč je to online na Insta a na rádiu ?

@barmil protoze v tom radiu byl xlet .. kazdej den … zpětně beru, ze jak byl na vozíčku a prisel o hlas - uz nejspis vedel o co jde a ze to bude mit spad a chce fungovat jak byl zvyklej v co největším rozsahu a nejdyl … pokud pripadne vi, ze kdyz se stáhne a bude se léčit, uz s tim stejně nic nenadělá .. kolikrát nejvic udělá psychika, tak treba i to byla cesta jak si pomoct a cítit se lip a užívat si co ma rád .. kazdy se s tim rovna jinak, nedivim se mu, v jeho pripade pochopitelé.. z jedny strany nechce resit co mu je a jit s tim ven do poslední chvíle.. z druhe chce pracovat dokud muze a připadá si lip, kdyz muze delat praci, která mu delala většinu života radost a naplňovala ho… zrovna tady to nevidim jako potřebu se zbytečně ukazovat … jen ma tu “smulu” ze dela v radiu aa tam je proste na ráně

izz76
4. pro 2025
@anonym_c289bd

@anonym_c289bd Přesně tohle si myslim,ze celá ta show je na Patrikovi praní. Chce odejít se vší parádou. Pokud by chtěli opravdu soukromí,tak si ho zajisti.

autor
4. pro 2025

To je smutné... poslední zprávy jsem našla, že v podstatě už jenom spí. Bohužel přestal i jíst. Poslední, co ho bavilo, bylo kouření elektronických cigaret. Ani to už nechce... bude to zřejmě velmi rychlé. Až z toho mrazí :'(

lvl16
4. pro 2025

Já si myslím, že se kolem jeho stavu tolik mlží kvůli Oliverkovi. Je to hrozně smutná situace a mrzí mě, jak z toho média dělají senzaci.

petlep
4. pro 2025
@lvl16

Já si myslím, že se kolem jeho stavu tolik mlží kvůli Oliverkovi. Je to hrozně smutná situace a mrzí mě, jak z toho média dělají senzaci.

@lvl16 tak právě kvůli tomu synovi mě tedy přijde hrozně, že je to všude.. ale každého věc to je pravda

lvl16
4. pro 2025
@petlep

@lvl16 tak právě kvůli tomu synovi mě tedy přijde hrozně, že je to všude.. ale každého věc to je pravda

@petlep Jo, mně taky. Ale nevím, na kolik je tohle vina Patrika a jeho okolí :(. Novináři jsou hyeny, čekají před nemocnicí…

anonym_bc9000
4. pro 2025

Je to celé zvláštní. Patrika s Leošem miluju přes dvacet let a upřímně bych ráda věděla co se děje.

maciceksta
Včera v 00:14

Na FB na mě vybíhá spoustu lidí a skupin, které vůbec nesleduju a teď právě toto...

escapelle
Včera v 06:55
@maciceksta

Na FB na mě vybíhá spoustu lidí a skupin, které vůbec nesleduju a teď právě toto...

@maciceksta tak to si delas prdel???i kun se zaradil mezi zumpu spolecnosti 🤮🤮🤮🤮

petlep
Včera v 07:02
@escapelle

@maciceksta tak to si delas prdel???i kun se zaradil mezi zumpu spolecnosti 🤮🤮🤮🤮

@escapelle proc?

Strana
z2