icon

Hledám někoho na výběr a kontrolu rodinného auta v Praze a okolí

nataliepokac
Dnes ve 14:04

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda byste mi nedoporučili někoho spolehlivého z Prahy nebo okolí, kdo by mi pomohl s výběrem rodinného auta. Hledám větší rodinný vůz, ideálně nějaké MPV nebo prostornější auto pro rodinu. Autům bohužel moc nerozumím, takže bych ocenila někoho, kdo by mi pomohl nejen s výběrem vhodného vozu, ale případně i s jeho prověřením a kontrolou před koupí. Ideální by bylo, kdyby dokázal auto vyhledat podle požadavků, případně se mnou zajel na prohlídku a zkontroloval technický stav, historii vozu a celkově poradil, zda má smysl auto koupit.

Máte někdo osobní zkušenost nebo doporučení?

Předem děkuji za všechny tipy.

jana2235
Dnes ve 14:09

@nataliepokac my jsme s manželem řešili něco podobného a nakonec jsme na doporučení oslovili Petrek Motors v Praze. Pomohli nám s výběrem rodinného auta, našli nám Volkswagen Sharan, prověřili jeho historii i technický stav a byli s námi během celého procesu. Auto máme už několik měsíců a zatím bez problémů. Za nás určitě doporučuji, byli jsme moc spokojeni. 😊

nataliepokac
autor
Dnes ve 14:11

Děkuji moc za tip😊Podívala jsem se na jejich stránky i recenze a zatím to vypadá opravdu dobře. Přesně někoho takového hledám, protože autům moc nerozumím a nechci při koupi udělat chybu. Určitě je zkusím kontaktovat a uvidím, jak to dopadne. Ještě jednou děkuji za rychlou reakci a doporučení.

hojda
Dnes v 15:30

Nenápadná reklama? Povídají si dva nové profily???

zvalentova
Dnes v 15:31

Pokud byste zvažovali nové, mohu doporučit velmi příjemného a šikovného pána ve VW, kam se opakovaně vracím.

kakamila12
Dnes v 15:36
@hojda

Nenápadná reklama? Povídají si dva nové profily???

@hojda Jojo, a odpověď na ne úplně obvyklý dotaz během pěti minut, to je hezká náhoda 😀