Kdy je ten strop, kdyz cekam na mimco?
Ahoj holky. Otazka pomerne jednoducha a zatim sem nevidela konverzace primo na toto tema. Ja chci miminko a partner taky, vzhledem k tomu, ze po delsi konverzaci jsme konecne presli k akci 😀 je to “pouze” 3 cykl co ted cekam na pozitivni test. A nechci rikat, ze strasne se kvuli tomu trapim, podle me tak strizlive, ze jasne, ze by byla bomba kdyby se to povedlo hned ale chapu, ze nemusi. Tento mesic jsem presla na “vyssi” uroven a hlidam si ovulacnimi testy. Ano, ctu na teto platforme diskuze, ale tak ze zvedavosti nebot v tom ted sama plavu. A kolikrat ctu “ HLAVNE NA TO NEMYSLI A POVEDE SE”. Otazka, jak na to nemyslet a nebo nezkoumat sve telo, a rikat si, ze toto snad vyjde atd a nebyt “smutna” ze kdyby ne. Toto se povazuje za ten “stres” a nebo co jine?😃🥹diik
Myslím, že máš na svý pocity úplný právo a je to úplně v pořádku. Každopádně tři měsíce jsou opravdu nic, zvlášť, když třeba ovulaci sleduješ první měsíc.. já jsem to kdysi řešila s dr a taková ta pomyslná hranice je rok, nám se nakonec zadařilo dříve právě díky sledování ovulace, kdy jsem pak zjistila, že ovulaci mám až 20-22DC, takže předchozí snažení kolem doporučených cca 14DC nemělo v podstatě význam z pohledu početí. Užívala bych si sexování, sledovala ovulaci a na další preventivce se zmínila.
@dashyyy dekujuu, taky si rikam, ze jsem “ok”. Ale je stejne ok ze to mam v hlave no. Jelikoz sex v nasem vztahu, bych rekla “omezeny”. Proste jde se na to kdyz je chut, a ta neni kazdy dva-tri dny urcite… spise tak 1x do tydne. Tak proto sleduji ovulacni testy atd. Jinak bych to vubec nehrotila, nebot sance by byla vzdy skoro jasna 🥹😀
Myslím, že máš na svý pocity úplný právo a je to úplně v pořádku. Každopádně tři měsíce jsou opravdu nic, zvlášť, když třeba ovulaci sleduješ první měsíc.. já jsem to kdysi řešila s dr a taková ta pomyslná hranice je rok, nám se nakonec zadařilo dříve právě díky sledování ovulace, kdy jsem pak zjistila, že ovulaci mám až 20-22DC, takže předchozí snažení kolem doporučených cca 14DC nemělo v podstatě význam z pohledu početí. Užívala bych si sexování, sledovala ovulaci a na další preventivce se zmínila.
@dashyyy a zeptam se, cyklus jak mas dlouhy?
U me je tak 29-32. Ja pocituju podle vytoku, brisni bolesti a citlivosti prsou. Ale tento mesic jsem delala testy jiz od 10DC. A na 12DC nejvyrazensji carka, v ten vecer hned klesla a nasledujici dva dny skoro neviditelna. Zkousim testovat jeste 1x denne dal, co kdyz to nebylo ono. Ale treba nejvyssi peak mohl byt v noci.. je to tak?
@dashyyy a zeptam se, cyklus jak mas dlouhy?
U me je tak 29-32. Ja pocituju podle vytoku, brisni bolesti a citlivosti prsou. Ale tento mesic jsem delala testy jiz od 10DC. A na 12DC nejvyrazensji carka, v ten vecer hned klesla a nasledujici dva dny skoro neviditelna. Zkousim testovat jeste 1x denne dal, co kdyz to nebylo ono. Ale treba nejvyssi peak mohl byt v noci.. je to tak?
@kkaki mívala jsem cykly cca 35dnů, takže to pak cca sedělo na pozdější ovulaci, aby byla luteální fáze dostatečně dlouhá. Já jsem testovala celý cyklus, pravidelně ráno ve stejnou dobu. V noci bych to vůbec nehrotila, spíš tu pravidelnost, aby to nebylo jednou ráno a jednou večer, to by pak mohlo být zkreslené si myslím teda 🙂
Ja to napisu takhle, ze jsem se nechtela stresovat jeste vycitkami, ze se stresuju a kvuli tomu to mozna nepujde. Takze pokud to clovek neresi az tak, ze nemysli na nic jineho a nebrani mu to v beznem zivote, tak ok.
"Hlavně na to nemysli" je podle mě nejdebilnější věta na světě a vždycky zírám, když ji říká někdo, kdo má děti. To si tím jako neprošel? Nejde to, mám tři vytoužené děti a na všechny jsem myslela od prvního pokusu a nešlo to jinak. Pomohl mi pravý opak - každou přišlou menstruaci jsem vnímala jako možná první den mého těhotenství.